2019-04-01 Beat your ass: Månaden första pass: Tiden gick så fort, det kändes som passet skulle ha varit en timme längre! Men om man har kul = Går tiden alldeles för fort! Ett pass med lite svett och puls och inte för jag vill skryta men min baksida har blivit snyggare…..

2019-04-02 Crosstraining Pass: Var enkelt! Jag gillar inte den här nymodigheten med 30 sekunders pass! Passet blir ju inte ens jobbigt! En variant vore ju: 30 sekunder första rundan, sedan: 40  sekunder i resterande omgångar så blir jag nöjd med:) Och Bring sally up = Stört löjligt enkelt! Men visst den är kul:) Men varför inte variera lite? Det finns ju hur många varianter av den man kan göra. Annars OK Pass, men om det ska fortsätta i 30 sekunders varianten får ta ett annat jobbigare pass….

2019-04-03 Tabata pass: Blev riktigt jobbigt = KUL! Det var fullt ös och både hårt och roligt, men idag förbättrade jag mig i lyft med stång, 5 kg, det tar sig. Ett roligt pass:)

2019-04-02  P.T Pass ( P.T pass nr: 15) Blev jobbigt värre, men jag gillar det! Det var så kul, men inte när jag kom hem….. Träningsvärk! Vi körde släden och lite militär krypa under och “baby shark”  Det är roligt med nya övningar att testa. Men långa repet över två pallar med min P.T på en är inget för nervsvaga….. personer.

Fotnot: Jag gillar att träna, i år har jag verkligen tränat bra, 5 dagar i veckan och jag har börjat få muskler! Det visar sig på vågen……:) Jag har också gått med i en annan gymförening för att komma åt Zumba och afrikansk dans som inte wellness har. Men vore gott att få bort min “Fettomage” med!

2019-04-07 Uddloppet i Karlshamn: Så kul! Och vädret var sol och varmt, ett roligt lopp som jag gärna gör igen! Gjorde ett avtal med en av ägarna? Wellness studios ägares fru: Nästa år går hon loppet och jag springer loppet! Det blir en rolig utmaning att bita i:)

2019-04-08 Beat your ass pass: Ett jobbigt pass, fick bekänna färg! Vår ledare tog ut allt vi hade i ork = Så kul:) Jag gillar när man får jobba hårt! Ett roligt pass med en del jobbiga saker och några lätta som man kunde lägga till vikter själv för att det jobbigt….

2019-04-09 Crosstraining Pass: Blev ett O.K Pass, men inte så svårt! Jag försökte mig dock på högre vikter i militär lyft. .

2019-04-10 Tabata pass, blev jobbigt som det ska vara, jag fick kämpa på en del övningar! Och jag tog 5 kg på stången så jag har ökat 2,5 kg, måste ju ha något att bita i……..:)

2019-04-11 P.T Pass (nr:16): Blev jobbigt! Men verkligen roligt pass:) Det var mycket armar, jag kommer att få väldigt fina armar……..

Fotnot: Jag fick träningsvärk i mina armar………

2019-04-14 Crosstraining Pass: Jag föreslog en övning som jag gjort med min P.T som är rolig! Och det verkade som alla tyckte den var rolig! Ett pass med svett och roliga övningar. Ett pass i min smak.

2019-04-15 Beat your ass: Ett pass som var roligt, men S*tan så jobbigt! Jag gillar när det är jobbigt.

2019-04-16 Tabata Karlshamn, Så roligt! Fick dock ta i ordentligt, då jag hade lite träningsvärk i armarna….. .)

2019-04-18 P.T Pass (nr:17): Blev jobbigt! Men F*N Så roligt. Det är kul när man tagit duschen efter passet och känner sig Hel och stark. Passet blev tufft, men jag förväntar mig inget annat! Vad har man P.T Till? Om man inte får krypa på alla fyra ut i omklädnings rummet. Man kommer ut starkare och känner att investeringen i mig själv har lönat sig.

Fotnot: Har nu lärt mig: Att inte äta någon dag är inte lösningen på min “Fettomage” Utan att äta varje dag! Jag löser inte fetto problemen med att svälta nån/några dagar utan det gör tvärtom på mig! Bra lärdom! Man gör fel, men nu ska jag äta varje dag, även om jag inte känner mig hungrig!!!

2019-04-19 Ryssbergsloppet i Sölvesborg: Varmt och härligt väder och bra arrangemang. Med bra stämning i loppet. Ett roligt lopp för mig ( i alla fall) Jag skubbade och gick om vart annat. Trevlig omgivning att skubba runt i. Och jag vann ett presentkort på Team sportia, kommer att användas på Torsdag:)

2019-04-21  Crosstraining Pass i Asarum: Roligt pass med övningar som brände både här och där…..:)

2019-04-22  Beat your ass: Jobbigt! Men så roligt:) Man fick bekänna färg på passet:) Ett varierat pass med resultat? stark baklykta!

2019-04-23 Crosstraining Pass: Ett inspirerande och roligt pass, jag vågade även på några box jump, vilket jag inte vågat förut = Duktiga jag:) Bitvis jobbigt, men väldigt kul pass:)

2019-04-24 Tabata Pass:  Ett varierat och roligt pass:) Jobbigt, men så ska det vara! Jag fortsatte med 5 kg på stången = Är min vikt ett tag framåt, lite tung i vissa övningar, men ge mig lite tid så ska det gå. “baby shark” Bränner verkligen i låren! En bra övning! Och när JM Kör den är det flera som säger: AJ! Och tar sig år låren….. Härlig övning:) Det gör ont på de rätta ställena! Kul, att JM Vill köra min favorit övning. Men bakvänd säl gick inget vidare…. för stel?  Men det kommer väl det med?

Fotnot: Jag blev så glad när min hemhjälp sade att jag blivit smalare! Hela dagen gick i lyckorus! Det är ju det jag vill – Bort med dåliga samvetet magen! Jag kände mig starkare på löptävlingen, jag orkar mer och efteråt ligger jag inte utslagen….. Utan kan ta en fika med de andra löparna = Framgång! Och jag vann ett presentkort på Team sportia, jag som aldrig vinner något:) 500 kronor!

2019-04-25: P.T Pass (Nr: 18)Blev jobbigt:) Vi körde fort och långsamt, som man säger inom hästsport, långsamma musklerna fick veta hut! Mycket grimaserande för att klara lyften. Och en klar förbättring: Jag lyfter 7 kg hantlar numera och 5 kg skivstång YES! Det är roligt när det går framåt i min träning!

2019-04-27 Bad i Tingsryd på Kaskad = Roligt! och så skönt.

2019-04-28  Crosstraining pass: JM käkade nog taggtråd till frukost, blev ett jobbigt pass, men SÅ Roligt! I omklädningsrummet sades det: Så jobbigt, men så roligt, Så himla kul, Ett roligt pass, vad bra jag mår! Ett gott betyg för vår ledare:) Och “baby shark” Ger många ansikten av smärta – Roligt:) Det är övning som ger starka lår och starka muskler, en rolig övning, tro om jag kan hitta nån fler som gör ont?……..

2019-04-29 Beat your ass pass: Nytt program och ny musik = Blir bra fortsättning! Ett bitvis jobbigt, men roligt program! Man fick svettas rejält! Jag ser framemot nästa gång! Och vår ledare Tessan är inspirerande och muntrar upp oss, gör att man tar i lite mer för man känner sig sedd! Hon är en Utmärkt ledare som verkar gilla vad hon gör och det gör att man tar i lite mer i passet. Och det är roligt att få göra en high five när passet är slut:)

2019-04-30 Lång promenad med fika i Ire.  Snyft! Inga pass på Wellness gym, men Hallå!