2018-04-02 Idag var jag på gruppträning, 3D, var i min smak! man blir smidigare, man gör övningarna på en matta, med siffror, med det så får huvudet lite hjärnjympa med! Jag gillade det! Och jag promenerade med Lucas, 2,1km!
Fotnot: Måste bli bättre på att gå ut med Lucas!!!! 


2018-04-03  Tabata! Härligt, men jag saknar skivstången, men ska inte ingå i detta block! På E.M: Vovve promenad 1km. På kvällen: Kärringgympa med järngänget:)
Fotnot: Märkligt men jag ser bättre!! Kanske det blev så av mina dåliga kostvanor och stillasittande?


2018-04-06 Tabata! Igen:) Så kul, men orkade inte lika mycket denna gång! Lite mindre vikter denna gång. E.M: Vovve promenad 1km.
Fotnot: Är på väg neråt med min Bipolär, så det gäller att mota “Olle i grinden” Med träning så det vänder upp till där det ska vara!


2018-04-06  P.T träning.  Har bra ett ord: Det är så himla kul att träna numera!!!


2018-04-07  Promenad med Lucas, 1.6km (Enl. min gps:)


2018-04-08 Cirkel träning i grupp, helt OK, kan man ha som omväxling:) Men i mitt tycke alldeles för kort pass, bara 3ggr per redskap!…… Kvälls Solen: Promenad, vet ej hur långt, glömde mobilen:) Men vi gick i c:a 1timme:)


2018-04-09 3D – var inställt! Men jag och 3 andra gjorde en egen 3d träning, ungefär som jag och min P.T gör, men jag använde: 5kg. Ska ju vara jobbigt…..:) Och försökte mig även på i ett moment, 8,5 kg, man måste ju testa vad-man kan!  På kvällen, promenad med Lucas 1,6km.


2018-04-10  Tabata! Helkul!!! och den här gången ökade jag vikterna för att det skulle bli jobbigare……:) Det gå bättre nu när jag är mer med på övningarna, det enda jag har svårt för är: Hopp Upp på brädan! Men det kommer väl det med, sen vore det Ok med lite mer fart i fötterna, men Rom byggdes inte på en dag. På kvällen var det “Kärringgympa med Panter gänget” Kul men inte jobbigt. Men man träffar lite folk, det är kul.


2018-04-12  Simning, 8varv, Kvällspromenad med Lucas, 3,9km(Enligt min app), skönt med värme!


2018-04-14 P.T träning, svetten rann och det var härligt utmanade! Det är roligt när det är jobbigt:) Och tar mig en bit till i kondition. Och ont i armarna hade jag efter min 1:sta crawl lektion! Men vad gör det? När det är roligt att träna!!!!! Vi övade också lite med min akilleshäl, att hoppa upp på step-up brädan.  Men det gick bättre när jag försökt några gånger, jag behöver öva det. Jag förlorade mitt självförtroende när jag gjorde illa mig i Dubai i januari, men det är sakta, så oändligt sakta på väg tillbaka.  Ibland skulle jag vilja att det går fortare, men det tar sin tid helt enkelt. Min P.T körde hårt med mig, det gillar jag när Hon (Amanda) Tar ut det som går av mig. Jag känner mig så stark efteråt! Och det är kul att träna numera, jag vill träna mer….


2018-04-14 Tabata. Så kul! Jag tog i så svetten rann, jag orkade mer i programmet, vilket gör det roligare och mer stimulerande att träna. Jag ser framemot nästa träning. E.M: promenad med Lucas,3,9 km.
Fotnot: Behöver ta tag i min rädsla för att springa ute! Så nästa P.T träning så tar jag stöd av henne för bättre självförtroende ute! Jag behöver det. Ändå har det gått uppåt med självförtroendet. Jag ökar hela tiden, men ibland tycker jag det går för sakta……:)


2018-04-15 Promenad 1km och Stora tvättdagen, så jag hann inget mer!


2018-04-16 3D – Basic, var kul! Och det är träningsform som passar mig, man kan anpassa vikter efter hur – mycket – Jag – vill – Svettas! Och hur jobbigt jag vill ha det och jag gillar när det är jobbigt och man får ta i lite! Ger mer ös i huvudet och man känner sig nöjd att jag kan!  Kväll: Promenad med Lucas, 4km.


2018-04-17 Eftersom jag skulle besikta 4-hjulingen så tog jag 3D – Medium, tänkte att det måste vara ett hårdare pass än Basic, så var det inte. Men 3D är det du som bestämmer hur tufft du vill ha det! Dumt att kalla det Medium!!! men ett bra pass med vikter och blivande starka jag….


2018-04-18 Imgen träning på Gym, ska installera min bubbelpool….men en promenad kanske senare? Kväll: 3,3km promenad med Lucas.


2018-04-20 P.T träningen Ute! Den tog eller så var det jag som orkade….Jag har haft ont i bena hela eftermiddagen! Det var kul att få träna ute, jag behöver få veta att det går utmärkt, så det här var bra och härligt! Jag försökte även på att jogga lite halvt om halvt, men det kändes SÅ BRA! Ett steg till mot mitt mål och vad-jag-mår-bra av att träna! Några till ute så är jag nog i rätt spår igen, ont skall förgås med ont…..Eller? KVÄLL:  Promenad med Lucas:5km!


2018-04-21 Tabata. Så kul, men nästa gång får jag ta mer vikt:) Det var inte tillräckligt jobbigt…..På eftermiddagen var jag och David på långpromenad i Ire med Kaffe, macka och chokladmjölk – Så j*vla vackert! på min app blev det: 2,6 mil. Det var underbart, så roligt att få prata med David och ha kul i naturen. Och gladast var nog Lucas och min son och sonsons hund Ludde.


2018-04-22 CXworx, det var en kul träning, men för kort! Kunde ha vart en timme….Men kommer jag göra igen!!!


2018-04-23 P.T träning. Det var så kul, svetten rann, känslan var: Att jag orkar ta i mer! Skön känsla när man känner att jag kan ta i och jag orkar mer! Men sittandes lyft med 10? 15?kg säck är tufft! Men kul. Jag vill mera skriker min kropp! Kärring slakt är kul, hela dagen var jag på gott humör sedan……Bara den här fula fetto ringen runt magen ville försvinna! Så vore det roligare! Man skäms för den, men träningen känns vara på rätt väg, jag är starkare än jag varit dom senaste 10? åren känns det som. Min P.T är hård, det är kul! NEJ! inte sluta nu! Du kan! Sådana ord vill man höra oftare! Jag trivs bra med min P.T, konstigt att inte fler tar sin träning till en ny nivå!  KVÄLL: 4km promenad med Lucas.


2018-04-24 Tabata! Så kul, har dock inte smidigheten ännu so skulle behövas för hopp och snabba “blurbees?” men det kommer väl med lite träning, hopp upp på step brädan är också ännu svårt. Men det finns bara ett botemedel: Kämpa på!!!! Men visste gör det sitt att det är kul och man blir pigg och glad av träning. KVÄLL: tantgympa med The strong ladies, kul:)  1km promenad på kvällen!
Fotnot: En bra månad so far, inga djupdykningar i neråt träsket och tycka synd om mig själv hållet. Har kunnat motverka sådant med träning. Mina ben ser snyggare ut när jag ser mig själv i spegeln på gymmet, jag kan numera titta på mig själv, och rynka lite på näsan åt kärlekshandataget, men det ska bort!


2018-04-26 Tabata! Det blev ett svettigt pass, men kul när man hänger med bättre i dom “snabba” övningarna. När jag kom hem var jag helt slut och fick ta en vila!!! kväll: 1km promenad med Lucas:)


Fotnot: Jag känner mig starkare än jag gjort dom sista 10? åren, en skön känsla, när jag var på Tabata kunde jag se mig själv i gymmets spegel och jag kände: Kärringen är på väg åt rätt håll!


2018-04-27 P.T träning, väldans skoj! Den här gången fick jag ta i! Jag blev andfådd – Härligt! Att man kan bli andfådd numera, det betyder ju att det tränas ordentligt!!!! Jag klarade av hopp upp på step up brädan bättre, så länge jag låter bli att tänka för mycket! Jag måste klara av det för att klara Tabatan bättre och få lite snabbare action:) jag är väldans långsam ännu, det går ju inte för sig i längden. Jag vill bli snabbare och smidigare, ibland kännder jag mig som ett gammalt rostigt gångjärn som sakta får in låsoljan……


2018-04-28 Promenad 4km med Lucas.


2018-04-29 Cirkel träning Asarum, enkelt och lättsamt……:)


2018-04-30  3D träning, min favoritträning:) Jobbigt och svettigt, men SÅ KUL:)