2020-04-01 Tabata pass: Roligt, men segt med träningsvärken sedan igår….:)

2020-04-02 HIIT 30: Jobbigt,men vad tiden gick fort! 10 kg i rodd:)Det tar sig sa tanten!

2020-04-04 Biocircut pass: för mig själv i Karlshamn: 2 jobbiga varv, roligt och ett bra alternativ när inget annat finns att tillgå.

2020-04-06  Beat your Ass + 3D Pass: Passen gick fort, men jag tog inte i vad jag kunde i 3D! Jag behöver en ledare som säger till: Du kan ta tyngre vikter! Latheten är min värsta fiende!

2020-04-07 HIIT 45: Tiden gick  så fort – Tiden bara försvann:) Jag älskar HIIT! övningarna är enkla och effektiva. Jag fick ta i och kände mig lelvande i hela passet.Efteråt tog vår ledare, Rebbis tid att att snacka lite med oss deltagare, inte alla som har tid för oss:) Love you, Rebbis:)

Notering: Lite träningsvärk efter passet i armar, jag kommer att få vältränade armar……:)

2020-04-08: Tabata Pass: Roligt, men det dröp svett längs glasögonen! Ett pass där jag utmanade mig lite i vikter = Jobbigt, men roligt att jag kan, men jag kan bättre än så, lite latade jag ihop i “plankan” Med arm lyft = Skärpning!

2020-04-10 Ute pass med Rebbis: Skönt ute! Ett enkelt, men roligt pass, men man ska enkelt nån gång med:)

2020-04-12 Ute pass med JM: Roligt och så roligt att vara ute! Fortsätter detta pass så kommer jag! Men behöver vässa min löp förmåga så den blir snabbare!!!

2020-04-13  ABS and ASS: (vidare utveckling av Beat your Ass): Man kände sig stark under båda passen och tiden flög iväg.  Jag gillade båda passen med extra LOVE!

2020-04-14 HIIT 45: Herre jösses! När det var slut kändes det som passet just hade startat! Det gick fort! Lite trött i sista momentet, frivändning, hade önskat: Du orkar! Från vår ledare!

2020-04-15 Tabata: Ett roligt pass, försökte mig på vikter: 7 1/5 gick nästan! Nästa gång? Svetten rann i takt med musiken.

2020-04-16 HIIT 30: Ett annurlunda pass som en kortlek, man tog ett nummer och sen en koll på tavlan vad man skulle göra = Roligt:)

2020-04-17 Outdoor Pass: Roligt pass, ett pass med betoning kondition, det är ju inte så dumt det med…..Man blir glad att få träna utomhus!

2020-04-20 ABS and Ass: Ett roligt pass och varierat, JM:s pass är alltid oförutsägbara. Man trivs och svetten rinner.

2020-04-21 HIIT 45  + Crosstraining: Roligt och tiden flög iväg. På crosspasset körde vi crossfit till allas belåtenhet. Men minaarmar känns som om de är från en annan planet – Dagen efter…

2020-04-22 Tyvärr inget pass! Mådde pyton, huvudet gjorde ont och ville försvinna på en enkel resa till Mars, magen gjorde ont och krampade, vilket jag känner igen, jag har haft det många gånger när jag gått ner i vikt, måste det vara så jobbigt? Men det är det, kanske en påminnelse: Gå inte upp och bli fet igen – Kärring! Men att ligga raklång en hel dag är inte roligt!

2020-04-23 HIIT  30: Roligt med Utepass, tiden gick fort och passet var mer kondis med övningar som alla fixade.

2020-04-24  Ute pass i Asarum: Roligt och jag kände mig glad efter passet, roligt att vara ute och trevliga kompisar att träna med:) Gör ju saken inte sämre!

2020-04-26 CRW Worx. När man behöver ett pass för att få till sina 5 dagars träning får man ta det som finns.  Inte lätt att hänga med när det inte är så ofta men kör Worx!

2020-04-27  ABS and Ass: Roligt, men inte så jobbigt! Inne i ett “Flow”?

2020-04-28  HIIT 45: Roligt och svetten rann rejält. Ett pass med mersmak:) Lite ont i bakbenen efteråt och jag ångrade innerligt glassen jag före passet mellan svettdropparna…….

Notering: Hela förra veckan har jag haft problem med flytningar, inte roligt vid min ålder, det har droppat ut kiss ur mig, värst har det varit på nätterna och pinsamt värre, på gymmet har man varit orolig, “Inga fläckar snälla” Ni vet var. Men nu har det upphört:) Jag tror nån rening i kroppen? Eller i nedre hemliga regionen?  Mycket märkligt har det varit!

2020-04-29 Tabata: Roligt men jobbigt, Måste äta BRA! Det straffar sig annars på passet då man inte kan göra det vet att man kan.

2020-04-30 HIIT 30: Kändes inte så jobbigt! På slutet ffick jag be om tyngre vikt för det skulle vara jobbigt, men jag har “Flow” just nu, då är allt Lätt som en plätt men roligt är det, älskar HIIT:)

Sammanfattning: En bra månad, med mycket kondis! Trivs som fisken i vattnet. Dock lite trist att crosstrainingen försvunnit, hoppas det snart kommer tillbaka! Och det har försvunnit fett under armarna det hänger inte ner så mycket längre!