O.B.S: Alltid: Hund promenad varje dag: minst 1km! Och minst 30 minuter före varje pass -cykel:)


2018-08-01 OJ! vad fort tiden går:) Simning i Väggabadet – 14 rundor, rekord igen, men kände att jag hade mer, men tänkte bra att ha lite kraft kvar! Så skönt, 27 1/5 grad varmt i poolen, så underbart skönt:)


Fotnot: Jag mår bra, jag känner mig stabil och trygg numera och jag vill ta del av vad livet har att erbjuda, jag trivs så bra här i Karlshamn, både landet, havet och stan på ett ställe, kan man ha det bättre?


2018-08-02 Karlskrona stadslopp – Det var väldans varmt, +27 grader, men det stoppade inte mig! Jag hade med mig min specialblandning, socker, salt, saft i min dricka burk. Så jag kunde dricka lite men när jag ville. Loppet var vackert, gick i staden ner till hamnen och en bit vid stranden, mycket folk som hejade = Kul! Jag joggade och gick om omväxlande, det bästa lopp jag gjort hittills när det fart! Vem trodde det 2016? Min kompis tyckte jag förbättrat mig sedan förra loppet – uppmuntrande! Man behöver lite: veta att man är bra med!


2018-08-04 Tabata, jag kände mig håglös och oinspirerad, men efter en stund när jag kommit igång, var jag i gammal god form och det var kul igen. När man sedan kan ta en glas efteråt, när man känner att man kan med gott samvete köpa en, då är livet toppen:)


2018-08-05 P.T träningen gick bra och vi gjorde trappmaskinen med lite tempo, hemskt maskin, men så kul, den bygger kondis, kanske därför det alltid rekommenderar: Gå i trappor! Jobbig, men så kul! Jag fick ta i den här gången och det gjorde jag tydligen, jag blev nödig……:)


2018-08-07 Bad i Havet:) Så kul:)


2018-08-08 3D pass, jag kände mig ner i skorna och fick kämpa, men jag är envis! Det gick halvdåligt, men jag kämpade allt jag hade, för jag vet att träning får mina “nere i skorna” att snabbt gå över. Så jag gjorde så gott jag kunde och varmt var det i salen, värmen?


2018-08-09 Cirkelträning i Asarum, JM Är ett säkert kort om man vill ha en jobbig träning! Jobbigt och tufft, men så kul att känna att huvudet vänder till det bättre.


2018-08-10 Väggabadet – Simning, det var som att simma “open water” när man simmade längst ut till vänster, men när man kommit till andra sidan var längst till höger…… Bra att känna på…… Men jag orkade bara 10st. varv:) sen gick jag in till lugna poolen.


2018-08-12 P.T träning, det var en tuff träning, min P.T har ökat kraven, väldans kul, men avsluta med trappmaskin när bena var gele….. Men snart så kan jag göra den med i bra tempo! Vänta bara P.T! Jag har fått upp tempot en liten aning, jag vill ha mer tempo, jobba hårt på det! Med snabbare hundpromenader. Blir kul nästa gång med min P.T:)


2018-08-14 3d Pass, kändes skönt att vara tillbaka igen, Efter varit nere i skorna, jag är verkligen glad att jag kan bekämpa det med träning och slippa all medicin! Jag känner mig mer rak i ryggen efter varje gång jag har bekämpat depp med träning:) Vad jag kan……..Passet var tufft med lite styrka och ben, det är härligt nu när jag kan stå som dom andra på mattan och jag hängde med bra i tempot, det ökar verkar det som? Jag känner mig bekväm med att kunna hänga med mer, jag till och med tjuvstartade innan pausen var slut…. På eftermiddagen var jag hos Marita och tog en lång ridtur med hennes hästar och hjälpte till att storstäda stallet, jag är duktig på att gå med skrubb borsten i taket:) Räknas väl som motion? Efter städningen fick jag middag – Så gott:)


2018-08-15 Indoor Walking – Äntligen tillbaka! Och F*N vad mycket bättre det gick! Jag hängde med i tempot och kunde ta ut allt under passet, jag orkade öka  motståndet mera, jag blev så glad när passet var över:)  Och jag kände: Vad kort passet var! – Skulle kunna ha gjort 30 minuter till…..:)


2018-08-16 Väggabadet, så härligt att fortfarande kunna simma i utebassängen! 15 varv:) För 2: dra gången.
Fotnot: Tänkte hålla mig där på: 15 varv ett tag, vill ha lite mer fart! Dom sista varven går sakta……. Och min mage är toppen, skönt att ha en mage som funkar bra, gör mycket för ens mående:)


2018-08-17 P.T Pass, Det var ett jobbigt pass, träning ska vara jobbigt och det var jättevarmt i lokalen i Asarum, men ändå svalare i på Riggen:) Nåja, en varm sommar. Hon körde hårt med mig och tog en ny övning som var kul, medicinboll 8kg med knäböj – Skoj! Det är roligt att träna när det är jobbigt och man vet att det en energi:) Men min P.T:s armhävningar är jobbiga……..


2018-08-18 P.T träning, Trots allt gick det bra, jag hade fattat fel tid, men jag kunde komma en timme senare istället.  SUCK! ibland hör man som en kråka:(  Träningspasset var väldans varmt! Dålig ventilation på Wellness studio i Karlshamn:(  Det är svårt att göra sitt allra bästa när det FÖR VARMT!!! Man flåsar ju värre än en gammal taxibil på väg till skroten! Dom måste göra något åt ventilationen!  Men jag kämpade på, och min P.T var på gott tortyr humör idag, hon lät mig göra maskinen från helvetet – trappmaskin 2ggr. Vad härligt, att försöka klara av den! Men jobbigt…… E:M: Kanottur c:a 2 timmar på havet = Livet är Toppen:)


Fotnot: Mina ben är starkare och jag går bättre! Jag känner att jag har mer luft i stegen och det är roligare att promenera numera:)


2018-08-21 Cirkel pass med JM i Asarum, ett härligt pass, fast jag gjorde det lite jobbigare….när han sade 6kg boll, då tog jag 15kg säck istället i knäböj med en fot på en pall. Varmt, men svalare än förra gången:)


2018-08-22 Indoor Walking pass, så Kul:) Ett pass som satte fart på systemet, blev pigg efteråt:)


2018-08-23 Cirkel pass med JM i Asarum. Var ett jobbigt pass – Men vad gör det? När det F*N så kul!


Fotnot: efter varit nere i skorna förra veckan har jag kommit på rätt sida och är på väg upp igen, skönt, det tar på krafterna att bekämpa dåliga tankar i huvudet. Jag har kortare neråt perioder med träning. Jag har märkt att efter jag tränat så blir jag så himla pigg, har energi så jag kunde nog sälja lite åt Karlshamn Energi…..


2018-08-25/25 Bortrest:) = Ingen träning.  Begravning av G.T i Göteborg, blev 19km promenad i alla fall….(på min mätare)


2018-08-27 3D pass – Så kul, men oj! vilken träningsvärk på eftermiddagen, ledig för länge? kunde ju inte hjälpas!


2018–08-28 P.T pass, kände min verkligen taggad, och tyckte det gick än förra gången, ett roligt och varierat pass, med svett så taket nästa föll ner, kul med ett pass som tänjer lite på mina gränser!


Fotnot: På 3D passet kände jag att blivit smidigare? Förut kunde jag bara stå på typ: 3-5, nu kan jag stå: 3-9, ett litet steg åt rätt håll:) Tänka sig: Det är så kul att träna! Om nån sagt det för några år sedan att jag skulle älska att träna, hade jag nog trott att du skämtade med mig……


2018-08-29 Indoor Walking Pass, kändes bra och jag var på hugget, kunde ta i bra och hänga med i tempot, vilket gör det mycket roligare att träna! Efter det tog jag en sväng i sjöfartsmuseet innan hemgång:) Motion med nytta….


2018-08-30 Tabata, sista passet för den här månaden:) Med JM, blev hårt pass och när jag lagt fram vad-jag-tyckte var vad jag behövde i vikter, då kom han med 10 kg! Som han tyckte var vad jag behövde…….Så nog blev det jobbigt:) Men så kul, jag tänkte: Du ska få se på F*N Och äta upp 10kg vikten!!!!