2019-12-01: Crosstraining: Roligt, men väldigt lätt!  Söndagspassen känns numera väldigt lätt….Kanske dags för lite mer vikt?

Notering: Sista veckan med Food box challenge, jag känner mig lättare och mycket piggare och jag har lärt mig: Ät 2 ggr varje dag = Mer energi och magen krymper!!

2019-12-02: Beat your Ass + 3D pass -Dubbelpass: Så roligt och kände mig stark och nu vet jag att jag klarar dubbelpass utan att tumma på kvaliten i träningen!Båda passen var roliga och gav mersmak:)

2019-12-03 Crosstraining: Det var inte så många som var med så “Bengan” hade gott om tid att ge alla deltagare feedback = Roligt att höra:Bra där Kristina, man vill ta i mer då!  Det blev intensivt pass med tuffa varv och mycket träning, det är bara JM som kan matcha det!!! Ett roligt pass, men fick kämpa lite.

2019-12-04 Tabata: Passet gick alldeles för Fort! Roliga övningar som dessvärre gav lite träningsvärk……:) Men då har utnyttjat varje övning maximalt!

2019-12-05 P.T pass nr: 14  Blev Jobbigt värre, JM körde hårt med mig:) Jag körde de flesta övningarna i viktväst, fotvikter och armvikt, svetten rann rejält! Att boxa box säcken liggandes kändes rejält i magen……. Mera!!!!!

2019-12-07 Simning Väggabadet, 6 varv.

2019-12-08 Crosstraining: Roligt pass som var inspirerande! Men handklappen i mitten av passet var
på gränsen vad jag fixade. Jag tog joggade lite efter passet med appen Strava som jag fått min brorsdotter att
tillhöra, hon har börjat träna! Jag är så stolt!! Med appen kan vi inspirera varandra:)

2019-12-09 Beat your Ass + 3D – Dubbelpass: Ett bra pass som jag fixade:) Det var roligt, tiden gick för fort! Vad
mer kan man önska sig?

2019-12-10 Tabata: Så roligt:) Och svetten rann nedför kinderna…..Ett jobbigt pass = Roligare!!!

2019-12-11 Tabata pass – Asarum: Jobbigt:) Men gott efteråt! Men handklapp då strejkade orken för mig……Och jag fick stå på knäna:(

Notering: Har haft träningsvärk i armarna, då jag verkligen försöker få till lyften i passen ordentligt:) Som min gamle tränare sade: Har man inte ont, har man inte tränat ordentligt!……..

2019-12-12 P.T pass nr: 15: FY! vad svetten rann:) Och roligt var det, ett pass med viktväst, fotvikter och handvikter = Allt mycket jobbigare, men så roligt, mitt “fläsklager” Ringde fett ombudsmannen och klagade…..

2019-12-14 Fanjunkaren kör med beväringarna:) ……Morgonen började med ett pass, cirkelträning, efter frukost en härlig promenad fullt utrustade, dom var inte glada, på en Lördag! muttrade en,sen gick det i ett, innan jag gick tog vi kvällspass gissa vad!

2019-12-15 Crosstraining: Jag var inte på humör, kändes bara USCH! men efter gjort första varvet vände det och jag kände mig taggad och jag njöt av att bli andfådd och liten svettdroppe som envist trängde sig på.

2019-12-16 Beat your Ass + 3D – Dubbelpass: Nja….BYA, gick bra, var dock inte jobbigt alls…….:) Jag hade Flow! vi stod där 3st. snopna, hon kom inte, då sade en: Hon var sjuk! Men vi tog en halvtimme improviserat 3D. men det är svårt att improvisera och inte ha förberett.

2019-12-16 Crosstraining:  Var en enda stor pina! men det vände efter halva passet::( Då blev det roligt att träna när svetten rann ner för pannan. Avslutningen kändes: YES! där fick du min privata latmask, jag kastade ut dig till soporna!!

2019-12-15 Tabata, Var taggad och det kändes väldigt roligt, ett pass med mersmak:)

2019-12-12 P.T pass nr: 16: Stön, pust! Jag blev andfådd och svetten rann ner på ryggen, men tiden gick så fort när man har roligt, min P.T Har gjort min träning roligt:) Ett pass som jag kände mig stark efteråt och glad.

2019-12-21 Simning i Väggabadet: Roligt, men kände mig lite lat, gjorde dock 6 varv, sen tog jag varma poolen i besittning:)

2019-12-22 Crosstraining: Kändes lätt och tiden gick för fort, tiden sprang iväg, ett roligt pass.

2019-12-23 BOX: Snopet! Det var inställt – Sjuk! Dåligt att vara sjuk! Men så är det ibland:(  Jag körde lite cykel, sen sprang jag och sedan boxades jag lite och blandade det med burpees och armhävningar så jag blev lite svettigt…….

2019-12-25 Tabata: Kändes som det var NOLL energi, fick kämpa! Men efter halva programmet började jag komma igång. Men handklapp då strejkade mitt pannben…..:(

2019-12-26   P.T pass nr: 17: När vi började passet kände jag mig som en övergödd gris, men det vände när jag cyklat en halv timme. Och första övningen kände jag mig i form och jag kände mig stark:) Det gick för fort, men roligt var det:)

Notering: Efter har pratat med en kompis i luren, om träning som vi kom in på, förhörde han sig lite om hur jag tränade, då sade han: Det är bra att du tränar allsidigt! Om du bara springer så blir dina armar mos till slut…..Låter ju inte så kul. Jag tycker det är roligt att träna:) Sen att man inte vet om man kan lyfta 15 kg är ju inte så dumt:)………..

2019-12-28: Tabata: Kändes bra efter 1 dags ledigt, men kände inte att jag gjorde mitt bästa:( Jag kunde göra bättre ifrån mig….Annars ett bra pass.

2019-12-29:Crosstraining: Klart roligare med viktväst 5kg och fotvikter, 0,5kg! Det blev rätt jobbigt……Ett annars roligt pass med varierande övningar:) I LOVE IT:)!!!

2019-12-30 Beat your ass + 3D – Dubbelpass: Så roligt och det gick alldeles för fort::) Men JM? BYA Var ju för lätt!! …….3D med Amanda är alltid svett rinnande nerför nacken vilket är roligt, dock använde jag lite mindre vikt än jag brukar, mina armar värkte rejält. Livet kan inte bli bättre än så här::)

2019-12-31 Core, 30 minuter: Roligt, men mitt i passet i några övnnigar så kändes det i låren…..AJ! AJ!, roligt med nytt pass:)

Sammanfattning 2019: 167 Wellness grupp pass, 40 P.T timmar, och jag känner mig lite kaxigt stark:) Ett bra tränings och löpnings år och jag har roligt, vilket är viktigast av allt, att träningen är rolig och givande vilket gör att tillvaron är rolig. Att må OK Är min väg:)

Nästa år: Ska jag byta ut lite tisdagar till stan och JM:S pass, Tabata, det är jobbigare:) och då kan jag kombinera det med, indoor walking så det blir ett dubbelpass:) = Gott för själen:) “Bengans pass blir man ju inte svettig på längre………. Eller är det jag som behöver mer utmaning?  

Wellness studio: Roligt att dom satsar på gymmen med fler pass och nytt matrial:) Jag ser framemot ett nytt bra wellness gym år:) Jag trivs så bra med kompisarna på gymmet:) Och våra bra ledare som leder passen, kan man ha det bättre?

Min P.T  JM: Har jobbat med mig i ett år och min självkänsla är bättre än vad den var för några år sedan. Jag känner mig stark i huvudet. Min P.T har jobbat mot målet: Stark och sakta smalare, det är roligt: Jag orkar mer – Jag trivs i tillvaron = Jag kommer inte att hamna på sjukan:) En bra P.T Får ut mer än man tror är möjligt av en gammal kropp ………