2019-02-01  2km Promenad med Lucas + spabad:) Kväll: Paddeltennis med gänget, så himla kul, men träningsvärk:)

2019-02-03 Crosstraining i Asarum: Blev väldigt kul, men Söndagspasset är inte speciellt jobbigt…. Men man rör på sig i alla fall, men synd att jag glömde viktvästen! Jag gillar att det är pass på Söndagar med = Livet är roligare! Kväll: 1 km promenad med Lucas- blev jobbigt i snömodden….

2019-02-04 F.M: 1 km promenad med Lucas. Beat your Ass Pass: Hur i hela världen kan hon se så strålande glad ut? Men det smittar…..Ett roligt pass, då jag tog lite mer vikt än förra gången och vips blev det jobbigare! Man kommer att få snyggaste bakdel i hela Blekinge:)…… När vi softade av passet så kände jag att tagit i mitt vänstra lår…..YES!

Fotnot: “Har du ingen träningsvärk, Har du inte tränat tillräckligt hårt!”…..Sade alltid min gamle skidtränare på högstadiet i Järpen och nog stämmer det! Mitt humör blir bättre och bättre för varje pass jag gör, jag känner sådan glädje i träningen och mitt hägrade härliga sommar!

2019-02-05 F.M promenad med Lucas. Kväll: Crosstraining  pass.  Det gick tungt och jag fick inget gratis, jag fick kämpa i varje moment. Jag fick ta i allt vad jag kunde för att hänga med, men i halva passet gick det lättare än när jag påbörjade passet, men fick bita ihop till sista svettdroppen och inte ge mig och slöa ihop! Men det gick fast det var tungt:)

2019-02-06  F.M: Promenad med Lucas 1 km. Simning i Tingsryd tillsammans med min bästis i  huset intill mitt:) Jag var så nere i skorna, så att göra något annat var ett bra injektion i kroppen! Att bada och simma är kul:) Jag åkte varv på varv runt i virveln…..

Fotnot: Undrar om jag kan ta och lägga till ett pass till i veckan?

2019-02-07. P.T Pass i Karlshamn. (nr:8) Ett pass går fort mär man har roligt, man önskar för sig själv, kan passet inte vara längre! Jag frågade om vi kunde spela vollyboll och det gick min P.T med på, vollyboll i min smak såklart, med 8 och 10kg bollar och min p.t som nät, väldans kul och så roligt men man får puls av det. Han tränade mig i lite ben styrka, kan inte påstå att ingår i gummiband fancluben, men effektivt är det! Jag var väldigt kaxig senare på kvällen…..

2019-02-08 Spa och Skriva:) 2km med Lucas.

2019-02-09 Tabata pass: Så kul och kände mig toppen under hela passet. 1km med Lucas.

Fotnot: Jag prövar att lägga in ett pass till i veckan, jag känner mig redo för det:) Jag vill klara av: 6pass per vecka:) Man kan ju välja Indoor/tabata eller Crw som alternativ, det finna ju att välja emellan. Min p.t gör mig starkare i hjärnan, får inte bli för kaxig bara……

2019-02-10 Crosstraining pass, var ett omväxlande pass med Bengan. Jag körde hårt med viktväst och vikter på fötterna och kompisarna hade roligt, och skojade med Bengan om att somliga tycker inte passet är tufft och hårt nog……Jag kände mig stark efter passet. E.M: Första passet MC i skogen = Underbart! 1km med Lucas.

2019-02-11 Beat your ass, var ett jobbigt pass, fick kämpa lite för att få ut det mesta av passet, men jag förväntar mig inte att pass med JM ska vara Söndags skola! Ett pass där jag fick ta i rejält i varje moment, men det var så kul:) Jag gillar pass som är tuffa och givande, man känner sig så nöjd efteråt då. 1 km med Lucas.

Nya mått:
2019-02-12 Fakta: Midja: 55cm – Gått ner 2cm!
Vikt: 63kg – gått upp, mer muskler?
Mående: Utmärkt:)
P.T:  Blir starkare för varje pass!
Mat: Äter frukost och 1 mål mat. Har lagt till två smoothie med protein = Fettförbränning! 

2019-02-12 Crosstraining i Asarum: Blev roligt, men med manfall! Ett tufft pass, med betoning styrka. Jag fick ta i med min träningsvärk i armarna. På slutet säckade jag ihop när vi skulle göra plankan, jag hade gett allt jag hade! Jag gillar allsidig träning, man mår bra efter ett pass med JM eller för all del de andra med, dom har bra ledare på wellness studio:) 1 km med Lucas.

2019-02-13 Body combat i Tingsryd, ett gratis pass: Var kul att få prova! Klart att: Jag har sk*t långsamma fötter…… Men det var ett pass med rörlighet och lite box, thai med mera ? Hoppas wellness inför det med:) F.M: 1km med Lucas,

2019-02-15 P.T pass (nr: 9). Jag hade ont i armarna, men efter halva passet så kändes det bättre, men jag fick inget gratis på passet, styrka och flås:) Och maskinen från helvetet, d. v. s trappmaskinen 5,10 minuter, jag orkar verkligen bättre på den, Du P.T! & minuter nästa gång? Det ska jag klara fast jag är halv vikt över maskinen. Men den äter fläsk… Nästa gång får jag göra ännu bättre ifrån mig:) Jag känner att det finns mer att ta av innanför pannbenen!

Fotnot: Jag känner mig stark! Jag känner att jag tagit ett kliv till i min utveckling och det kommer att bli en roligt sommar, när man orkar mer:) Min P.T har tagit mig en bit längre och närmare ett starkare jag! Jag är på väg….

2019-02-15 Spabad och 2km promenad med Lucas:)

2019-02-16 Promenad till grannen och VM på TV….

2019-02-17 Crosstraining i Asarum: Blev jobbigt:) Jag tog min viktväst och vikt manchetter för lite extra jobbigt pass! Men med ont armarna, s.k träningsvärk, går det inte ta i vad man önskade i allt, men gammal kvinna gör så gott hon kan….. E.M: 1km promenad med Lucas.

2019-02-18 Beat your ass:  Hade fortfarande lite träningsvärk, men det gick bättre! Jag tog tyngre vikter, jag vet att jag inte får stanna upp:) Jag vet att jag orkar mer. E.M: 1km promenad med Lucas.

2019-02-19 Crosstraining i Asarum: Det var kvavt och man kunde knappt andas! Då är det svårt att få en rättvis träning, att dom slöfockarna inte kan göra något åt den dåliga luften! Jag hade även träningsvärk i armarna så ett uselt pass för mig:(  Kväll: 1km promenad med Lucas.

2019-02-20 3D i Asarum: Snopet inställt! Men jag körde själv, först min obligatoriska cykel, sedan tog jag ett eget pass med 3D Efter jag har bra minne ibland… Så satte jag på musik och min klocka och körde programmet! Jag skulle bli en utmärkt 3D ledare:) Sen avslutade jag med 20 minuter “random hill” på cross trainern:) NÖJD:)

2019-02-21 P.T Pass (nr:10) i Karlshamn: Blev jobbigt:) Och jag fick prova det där jag såg i Revenge body, dra jätterepet över ställningen med en 25kg:s säck på slutet, det var jobbigt men kul:) Och min P.T gjorde en analys där fettot mätes, något som jag jobbar på =Mer träning! Ett bra pass, Med beröm godkänt:)

2019-02-22 Prova på Pass i Växjö: Hardcore, Blev Kul, men med ont i armarna:) Man jobbade med bål, biceps, lite armar, bröstmuskler och rygg, som man vill ha starkt! Och lite mage och mycket PULS:) Vem vill inte ha det? 30 minuter med bara övre jag och Lisa, jag har nog dåliga bröstmuskler…….

Fotnot: Har nog lite sämre styrka i övre delen av mig! Varför har inte Wellness Hardcore? Vore bra komplement till Beat your ass och allt passet behöver finns ju redan! Typ, matta, hantlar o.s.v. Hallå!! Jag vill ha mer:)

2019-02-24 Crosstraining i Asarum: Jag gjorde mitt bästa, men med gårdagens magont, så orkade jag inte ända in i mål:( Sista puls orkade jag inte helt utan fick sätta mig mot väggen istället! Men jag är inte den som ger mig i första taget, jag orkade inte sista puls! Att få magfare dagen före + träning är inte optimalt, men gammal tant gör så gott hon kan……

2019-02-26 Beat your Ass, men JM den här gången, blev svettigt, men så kul! Man fick ta i med allt man hade:) Roligt när man får kämpa lite på passet:) Man känner sig nöjd efteråt då! Man kan gå därifrån med ett glatt leende:)

2019-02-26 Crosstraining: Ett bra pass med en bra Ledare! Han säger alltid ett uppmuntrande ord till alla, gör mig glad och mer villig att ge mer:) Bra Kristina:) Det gör gott i mina öron, mer behöver man inte, men den där nya övningen med ben år andra hållet är svår och kräver nog flera pass innan man kan göra den bra – MEN så jobbig! Jag kände mig bättre än förra passet och orkade mer, men behöver nog ett pass till för att komma igen från magsjukan, inte roligt:(  Jag gillar när det blir något nytt ibland, men inte för ofta…….

2019-02-27 3D i Asarum: Blev bitvis jobbigt! Men roligt och en nygammal övning. Jag gillar verkligen 3D. Hoppas det kommer att fortsätta sedan Tony har slutat.

2019-02-28 P.T pass (NR:11): Efter han tröttat ut mina armar så gick det inget vidare med “Dra rep” Det gick uruselt, men resten av passet var kul och varierat med olika styrka och puls. Jag föreslog en övning jag sett på “Revenge body” Jättekul, men jobbigt! Jag kände mig lite övermodig dock i “Dra Rep” Kanske inte så bra? När man är trött i armarna!

Fotnot: Februari En rolig träningsmånad, känns som jag tog ett steg till i rätt riktning:) Jag har fått mer kondis än jag trott var möjligt, med kondis kommer inre styrka!