2018-02-01  Promenad 2,1km med Lucas:) Lite mer ont idag  knäet, men det är bara att härda ut!
2018-02-06 Varit deppad och då går det skrot med det mesta! (Bipolär = Skit!) och ont i knäet.
2018-02-08 Tränat med min P.T,  från bilen dit var det: Aj, Oj och stön! Men jag behövde verkligen en injektion: Du kan!  På väg efter till bilen, Jepp! det går ju gå! På kvällen fick jag ont i benet – Just det  friska benet!!?? Kan inte förklara det.
2018-02-09 Kände mig som en gammal Amazon, ju mer den körs -ju bättre går den! I mitt fall: ju mer jag går – ju bättre känns det! 2,1km Med Lucas:)
2018-02-10 5km promenad – Härlig bekräftelse att jag KAN!
2018-02-11 P.T träning. Jag återfick lite av mitt självförtroende, börjar lita lite mer på att det håller. Blev rejält trött när jag kom hem, vilket gjorde gott! Jag ser framemot nästa P.T timme, kanske lite trapp träning? Ett härligt Jobbigt redskap, borde hjälpa mig att får upp förtroendet:)
2018-02-12 Ridning på dagens “Att göra lista!” Ska bli kul, men jobbigare än vad folk tror:)
2018-02-13 2,1km med Lucas, gick fortare att gå denna promenad!
2018-02-14 2,1km med Lucas och utan stödbandaget! YES!
2018-02-15  P.T Träning, ett härligt pass, jag blev verkligen taggad! Jag fick kämpa hårt, det blev svett! Men vad kul!! Att få tillbaka mitt självförtroende kommer en bit i taget, ett hårt P.T pass gör susen. Att göra lite mer än jag tror jag kan!!! Hur bra som helst:)
2018-02-16  Promenad med Lucas, dock endast 1km.
2018-02-18  P.T Träning, Det var en jobbig träning – Men det ska vara jobbigt! Det var åter igen en kul träning, Att få komma en bit till i kondition och till målet, det ger mig enormt mervärde. Vi tränade utan knäskydd, funkade bra, lite skraj i några situationer, men när det inte blev som hjärnan trodde, då växte jag lite till!  Körde styrka och ben styrka och att få tillbaka tilliten igen. Och svetten rann…..:) Jag gillar när P.T:en  pushar mig
lite mer än jag tror att jag kan!
2018-02-19 Ridning:) Så kul, men Kondis? Hallå!…..lite ont i knäet, men marginellt.
2018-02-21  Simning. Jag kom äntligen iväg till Väggabadet, dock bara varm poolen och bubbelbadet, men jag var sjukt nervig innan, men det gjorde inte ont!
2018-02-22  P.T Träning:) Det var en tuff timme med min P.T! Jag gillar när jag är på väg att ge upp, då säger hon:  varv till! Det stärkte mitt ego!! Jag tar mig sakta tillbaka till förtroende igen, dock skraj när jag går ute fortfarande, då känner jag mig vaggande anka, suck! Men en hård timme med “min! P.T” Blir det sakta bättre med min träning och en millimeter närmare min dröm. Jag har fått mer stadga i mina fötter, jag är stadigare nu än när jag började med min nya P.T. Positivt för mig. “Min P.T ska vara TUFF” med mig, det gillar jag! Och gör att jag längtar till nästa Träning.


2018-02-23  Promenad, 1km. gjorde ont på baksidan av låret! Men gick bra:)
2018-02-25 P.T Träning, gick utmärkt! Dock hade jag ont före i låret, men cyklade c:a 1 timme före min P.T timme och då gick det bort – Underbart:) Min P.T tvingade mig att ta i när jag var på väg att ge upp, det älskar jag och jag känner mig starkare i psyket när jag kommit en bit till på väg mot målet Att få springa igen! Det går sakta framåt, jag känner mig starkare än på länge:) Min P.T är super bra som pressar på ” Du kan lite till” NEJ! du får inte vila nu! Det är då det går framåt:)
Fotnot till ovan: Jag känner mig snyggare och starkare än på länge, jag kommer aldrig mer att falla tillbaka till stadiet: Det är synd om mig – Jag skiter i det här! det är då jag tappar allt tränings framsteg och det jag byggt upp genom svett och mera svett!!!


2018-02-27  Ridning:) Så roligt, men bara att inse: Jag har dålig kondis….Fick inte ont i låret – Positivt:)
Fotnot: Jag har beställt lite mer träningskläder. så nu finns det ingen ursäkt att inte ta i lite mer med min P.T!
2018-02-28  Träning med min P.T, jag fick ta i så svetten rann, det var härligt pass! Jag var på gränsen vad jag orkade, då var min P.T tuff och jag fick ta i och ta min tusan jag kan ju!! Måste få min hjärna att fatta det, jag har mer i mig, men jag upptäckte det! Det gjorde mig så glad:) Jag vill ha tufft pass, jag formligen längtar till nästa pass och för varje pass så flyttar jag fram mig en bit. Att sen jag väger mindre på vågen är ju hjärngodis:) Jag gillar inte att se mig själv i spegel och jag ser lagret av fett runt magen, men 1 halvår till? Kanske jag ser normal ut:) men tuff P.T så går det – sen får jag kondis på köpet…..