2020-01-02   P.T pass nr: 18: Jobbigt:) Jag hade ont armarna= träningsvärk! men det blev bättre allt efter passet fortskred, Men dom första övningarna var en plåga! Ett svettigt pass, vilket jag gillar,, det är roligt när ens P.T Får ut mer ön man tror är möjligt.

2020-01-03 Core Pass: Roligt, men “Puch up” på knäna! Inte ett dugg jobbigt! Ett pass utan större överraskningar. Jag hade “flow” Så det gick lätt som tusan.

2020-01-05 Crosstraining: Ett OK pass, men kände att kunde ha gjort bättre ifrån mig:( Med andra ord, det gick sisådär. Jag använde min viktväst + vikter o,5 på benen.

2029-01-04  3D Pass: Så ROLIGT:) Trivdes som bara den, ett varierat pass där alla delar fick sig en omgång! Jag kan inte mer älska denna unga flicka, hon är duktig och positiv, jag gillar att höra ett Bra Tjejer! Man behöver lite veta att man gör något bra. Hennes pass var bitvis lite svettigt, men det var utrymme för alla på alla nivåer i sin träning = Betyg: En klart Utmärkt:)

Notering: Jag kände mig som en kanelbulle, kände mig som jag större än stor. Som om jag inte skulle få plats i byxorna för passet, men efter halva gick det över = PUH! Ingen vill känna sig som vandrande kanelbulle:(

2020-01-05 HIIT the box + Crosstraining Pass = Dubbelpass: Hiit the box var väldigt intensivt, MEN Saknar musik:( Det går fortare med musik, men blir ett bra komplement till min övriga träning:) Crosstrain passet gick bra, inga överraskningar där inte, passet löpte som jag tänkte mig, med lite svett:) Vad bra det gick! = Jag är duktig!

2020-01-06 Tabata: Kände mig på Enormt tränings humör, jag kaxade upp mig och tog 5kg – i Lyften, äntligen fick jag mig själv att gå upp i vikter:) Duktiga jag!  Det är Lätt att bli självgod och inte utmana sig själv!!!!

2020-01-07 P.T pass nr: 19: Ett bra “Kärringslakt” Pass, det var så roligt:) Vad mer kan man önska sig? Men när jag gummibandet på och gick förbi, tänkte jag: Inte trappan……… inte trappan med gummiband! Tur fick springa på löpbandet:) En dam stirrade verkligen in oss, som om hon tänkte: Springa med gummiband! Verkligen? YES! Jag kan konsten att träna, tanten!!!!

2020-01-11 KA Spelen – Karlskrona, 60 meters lopp: Så roligt:) Mitt lopp gick OK, men kunde nog ha sprungit bättre! En medalj fick jag hem, Guld :)

V1: En vecka och jag gick ut med hundarna -HELA veckan = Äntligen lite disciplin!!!! 

2020-01-12: Crosstraining pass: Gjorde mitt bästa! Med viktväst + 1,5kg fotvikter. Annars ett lätt inspirerande pass:) Och roligt.

2020-01-13: Beat your Ass + 3D Pass – Dubbbelpass: BYA Kändes lätt, 3D passet var skitjobbigt i mitten. Annars gick det bra och min kropp kändes OK, dock lite ont i armarna:)

2020-01-14:  HIIT The box + Crosstraining – Dubbelpass: SÅ intensivt! Svetten rann i strid ström och Roligt, att så enkla rörelser kan vara så jobbigt, vår ledare muntrade upp oss och gav mig peep då jag inte gick ner tillräckligt i benböj, så ska en bra ledare vara! Crosspasset var med samma ledare, jag fick föreslå några övningar och svetten rann på alla – Äntligen ett riktigt hårt crosspass!  “Bengans” Pass har gått i samma spår så det här var uppfriskande:) Sista varvet var jag rejält trött och gick på jämt pannben!!

Notering: När jag kom hem så orkade jag bara ta lite fika sen bums i säng……

2020-01-15 Tabata pass: Roligt, men kan inte påstå att JM:s gummibands övningar är sköna = Känns ordentligt i höfterna!! Annars gick det hyfsat, men jag är inte nöjd med min insats, kan bättre. I slutet i plankan övningarna orkade jag inte och fick ta till nödlösningen, stå på knäna! = Trött!

2020-01-16 P.T pass nr: 20: Roligt, men vad stark jag har blivit!:) Och vad stadigare jag är på fötterna! Ett pass mest med betoning på styrka och avslutning med pust och stön:)

V2: En vecka till med hundpromenader, har jag äntligen fått till det?

2020-01-19: Simning Väggabadet:)

2020-01-20: Beat your Ass + 3D Pass – Dubbel pass: Så roligt och bra med tryck i övningarna, jag hängde med bra utom i gummibands övningarna som gjorde ont någonstans…..:)

2020-01-21: HIIT 45 + Crosstraining Dubbel pass: HIIT var jobbigt! Lika förvånad denna gång att så enkelt kan vara så jobbigt! MEN så roligt. Cross passet blev riktig muskeldödare……= kul!

2020-01-22 Tabata Pass: Fy vad dåligt det gick:( Det märktes att jag fuskat med att slarva med lunchen! Jag hade dåligt med ork!  Får aldrig mer slarva! Jag orkade inte fullt ut vad jag borde och har ork till.

2020-01-23 P.T pass nr: 21: Roligt, men jobbigt, blev mycket armar och avslutade med “Kärringdödaren” – Trappmaskinen, YES! Jag orkar 10 minuter numera, en klar förbättring:)

2020-01-24 HIIT 30 minuter: Så sjukt jobbigt:) Dom sista 5 minuterna gick jag på ren vilja, jag hade slut på ork! Om jag inte får kondis efter detta är jag Kalle anka!

v3: En vecka till – Jag börjar få till det! Och hundarna älskar mig förhoppningsvis……..

2020-01-27: Beat your ass + 3D – Dubbelpass: Jobbigt med dubbelpass med JM! Första passet ok, men andra passset var segt på slutet, jag fick stå på knä i sista övningarna bitvis för att orka.

2020-01-28 HIIT + Crosstraining – Dubbelpass: Så jobbigt! Jag fick ta till pannbennet på slutet av HIIT, Crosspasset gick bra, men när jag kom hem….Tack! Gode GUD! För liniment!!!!!

2020-01-29 Tabata: känned mig så taggad, allt flöt på bra utom mitt i med arm hävningar som jag var delvis tvungen att göra på knäna, USCH! måste bli bättre!

2020-01-30-31 Endast promenader med vovvarna:)