MÅL 2019: *Att må bättre!
* Att få bort min “Fettomage” – hatar den!
* Springa fler roliga lopp
* Försöka mig på ett OCR Lopp – Malmö kanske?
* Få ännu mer ork med hjälp av min P.T Gör framsteg:)
* Kunna träna 5dagar/vecka!

2019-01-02 F.M: Promenad 1km med Lucas. Kväll: 3D i Asarum: Blev ett skönt “Råttgift” Åt min fettomage:) Kände mig nöjd efteråt. Jag tror ledaren var på humör med, uppmanade oss att ta högre vikter! Det gillar jag när man blir knuffad lite framåt! Att ha försökt sitt bästa, vad mer kan man begära?

2019-01-03 P.T pass (NR:3):  Blev ett pass för rygg och hållning och starkare bröst, kände mig stolt när tog en promenad runt gymmet med 38kg Kettlebell, 40?kg nästa promenad? Vad tros min P.T? Det var kul att få svar på att jag blivit dubbelt så stark i liggande, eller vad det kallades….Lyft:) Och 3minuter på den där vidriga handmaskinen, men jag bet ihop och kämpade, man vill ju visa att man varit en kanotist av klass! Avslutade passet med gissningslek med armhävningar – VAR SKITKUL! man blir som på nytt ung när man får ha lite kul på passet med.

2019-01-04 F.M: 1km promenad med Lucas. Body Balance pass i Karlshamn, min kropp vill ha det! Och ibland måste man få lite stretch i kroppen…. Före passet prövade jag farmers walk, först 1 varv med 24kg, sen tog jag 1 varv med 28kg, sen tog 34kg i ett varv, jättesvårt att hålla greppet dom sista metrarna…..Men det fick, tog 38kg och fick kämpa för allt jag var värd, men man kan ju inte tappa dom i golvet…..Så jag bet ihop och gick ett 1/2 varv:) KUL:)

Fotnot: Det är skönt med body balance mellan varven, blir så mjuk i kroppen:) Man behöver mjuka upp sig då och då!  Men ibland är man så stark, man nästan inte fattar att jag verkligen kan!

2019-01-06  F.M: 1km med Lucas. Crosstraining i Asarum, kändes väldigt lätt och kändes som om jag inte ansträngde mig alls, men kul var det! Jag trivs väldigt i Asarum och det är nära hem.  Det var lätta – I mitt tycke – övningar:) Jag måste verkligen ta med mig viktvästen för att få Söndags passet jobbigare!

2019-01-07 F.M: km med Lucas. Beat your ass i Asarum: Blev jobbigare än igår, i vissa övningar kändes det rejält i höfterna, så dom är nog starkare nu….Ett pass med högt tempo! verkligen kul att göra övningarna. Kändes efteråt att jag tränat:) Kommer att bli kul att deltaga i varje måndag.

2019-01-08 F.M: 1km promenad med Lucas. Kväll: Crosstraining i Asarum: Första varvet kände jag av träningsvärk, sen andra varvet lossnade det och det gick jättebra.  Han körde “Farmers walk” Men orkade inte alls som i Förra torsdagen:( Orkade bara: 24kg, men får väl nöja mig med det, konstigt att jag orkade så mycket då?

2019-01-09 F.M: 1km promenad med Lucas. Kväll: 3D pass i asarum – Mitt favorit pass!: Blev jobbigt, mina armar var inte på humör för tunga lyft, men man får bita ihop! Det var som vanligt tufft pass, jag gillar det! När jag kom hem på kvällen fick jag värdens kramp i vaderna, gjorde ont, men kanske reaktion på att blir starkare?

2019-01-10 P.T pass (Nr: 4).  Vi körde några maskiner, inte så bra styrka i benen tror jag.  Och i frågetävlingen vann jag  över min P.T! men kul var det. Och vi avslutade med min önskan, hänga och fånga boll, men med tyngre bollar, var kul, jag glömde bort att jag hängde! Fick dock inte ont på kvällen, men trött:)

2019-01-11 I km promenad med Lucas och spa bad:)

2019-01-11 Fakta: Midja: 58cm Mål: få bort fettomagen/undernäringsmagen!
Vikt: 62,2kg Mål: 58kg en bit kvar…..
Mående: Utmärkt:)
P.T: Sakta framåt mot mitt mål! Jag utvecklas mot styrka och ork!
Mat: Äter frukost och 1 mål mat/dag + frukt, MEN: Har svårt att låta bli godis…..

Tävlingar (So far…) anmält till:
0309: Maxiloppet Bromölla
0407 Uddloppet Karlshamn
0419: Ryssbergsloppet Sölvesborg
0501 Växjö loppet Växjö
0514 Vårruset Halmstad
0514 Vårruset Växjö
0526 Blekinge River trail Mörrum
0604 Blodomloppet Karlskrona
0725 Citadelloppet Landskrona
0802 StadsLoppet Karlskrona
0831 Runneby stadslopp Ronneby
Det är några till jag vill vara med på som inte har öppnat anmälan än!
Men kul ska det bli – En härlig sommar väntar på mig!
Kvar att Anmäla sig till:
07? Kustmaran
08? Nattpuls
08? Olofström höstlopp
08? Väckelsångloppet
09? Mardrömmen
09? Karlshamn Stadslopp
11? Jämjöhalvan
09? Kustmaran

2019-01-12  2km promenad med Lucas och Bad i Tingsryd:)

2019-01-13 Crosstraining i Asrum, jag körde med viktväst för att få det lite jobbigare….Jag verkar vara den enda i Hela Karlshamn som gillar viktväst! Det var ett bra pass, men hoppa på ett ben går inte så bra ännu, känner mig ostadig på foten. Det är kul när man får kämpa lite…..:)

2019-01-14 Beat your Ass i Asarum pass, kändes lätt som en plätt – Skön känsla:) Att det ibland känns så himla lätt och allt går jättelätt. Kväll: 1km promenad med Lucas.

2019-01-15 F.M: 1km promenad med Lucas. Kväll: Crosstraining pass i Asarum: Blev jättekul och roligt pass:) Men orkade inte lyfta 10kg över huvudet, så jag fuskade dom 2st. sista gångerna och tog 5kg…..I omklädningsrummet efteråt var det flera som tyckte det var ett JÄTTEROLIGT pass och lite olikt det vi brukar göra. Jag håller med:) Jag förslog en förändring som alla gillade, “idioten” Med fria vikter i händerna =Skitjobbigt, det är verkligen jobbigt att böja sig ner och resa sig med 10kg i händerna:) Sista varvet var riktig tufft, fick kämpa för orka dom sista minuterna:)

Fotnot: Min kropp verkar gilla 5dagar/vecka träningen, det går bättre och bättre:)

2019-01-16 F.M 1km promenad med Lucas. Kväll: 3D i Asarum: Fick jobba lite:) En ny övning med gummiband som kändes när jag kom hem i mellangärdet = träningsvärk. Jag vågade mig lite tyngre fria vikter i vissa moment, vilket var kul, blev lite mer utmanade! För att komma vidare måste jag tvinga mig själv att ta mer vikt, vilket ibland känns motigt, men när man klarat det då känns det: GUD! vad bra jag är:)

2019-01-17 F:M: 1km promenad med Lucas. P.T (Pass nr:5) i Karlshamn. Blev ett roligt pass med varierad träning. Fick kämpa med armarna då dom hade lite träningsvärk. Men jag vill verkligen! Hänga med boll är jobbigt, helt klart, men man glömmer att man hänger för man fokuserar på bollen. Farmers walk, 24kg i varje tass. Tänkte inte på att det finns Kettlebells i grupprummet, där finns 28kg, tar vi nästa gång? Eller hur min “P.T”.  Min tränare tar mig sakta men säkert en bit till  målet. Men ibland tryter tålamodet och jag vill dit NU!:) men jag måste ha tålamod för jag vet att jag kommer dit jag vill med hjälp av mig tränare, vilken förmån det är. En tränare som bara tränar mig mot mitt mål – Att Leva ett bättre liv! = Investering i en bra framtid:)

2019-01-18 1 km promenad med Lucas + Bad i Tingsryd.

2019-01-19 1 km Promenad med Lucas

2019-01-20 Crosstraining i Asarum: Jag fick kämpa med mina armar, det kändes som jag inte hade någon ork i dom. Jag orkade inte lyfta lika tungt som jag brukar. Passet var annars lätt som en plätt:) Bra att börja veckan med ett lätt pass i gymmet…..

2019-01-21 1km promenad med Lucas. Beat your ass pass i Asarum, ett roligt pass, min rumpa kommer att bli skitsnygg om ett år….:) Och jag kommer att bli stadigare då det ingår lite balans i passet = Roligt:) Men jag vet att jag kan ta i mer än vad jag gjorde igår, min träningsvärk i armarna har gått över. Nästa gång får jag ta mer och tyngre vikter, 5kg börjar bli fånigt!….Lätt…..:)

Fotnot: Trist att Tony ska sluta, men så är det, ibland måste man ändra på saker, men jag kommer att sakna honom och hans humor, undrar hur 3D kommer att bli?

2019-01-22 1km Promenad med Lucas. Crosstraining i Asarum: Var kul, men inte jobbigt….Jag har nog lite “flow” nu, allt känns så lätt. Alltid kul med JM som ledare, fast “Bengan” är bra med. JM tänker till lite för att få det lite mer utmanande och tar gärna emot tips på hur man kan göra det jobbigare:) Kul med lite jobbigare övningar, men knäppa med händerna börjar lite superlätt……:)

2019-01-23 1km Promenad med Lucas. Kväll: 3D Pass i Asarum: Blev jobbigt, men kul:) Några övningar vi inte gjort förut = Kul värre!  Jag tyckte det gick lite trögare än dom två förra passen, men helt ok, tog i med vikt och vad jag kunde.

2019-01-24 P.T pass (NR:6) I Karlshamn: Jag lärde mig något nytt! Jag har aldrig tänkt på att träna grepp och nacke, vilket min doktor sade åt mig för många år sedan att göra, hemma, det gick ju inget vidare. Att kunna ha starka händer och greppförmåga = Är ny lärande för mig och det var ett roligt pass, ett  pass jag nog inte skulle kommit på själv:)

2019-01-25 1 km promenad med Lucas och spabad!

2019-01-26 1km promenad och Skidor i Ronneby.

2019-01-27  Crosstraining i Asarum. Jag glömde min viktväst. Blev ett lätt pass och inget som utmanade oss att ta i (enligt mig…) Jag blev inte ens svettigt, jag blir sällan rejält svettig numera, tar jag i för lite?? 

2018-01-28 Beat your ass Pass. Det är rena semestern på T:S pass jämfört med JM:S pass!……. Men man kan utmana sig lite med tyngre vikter för att få lite jobbigare, en grej som dock tar på låren en benspark med gummisnodd.

2019-01-29 F.M 1 km promenad med Lucas. Kväll: Crosstraining i Asarum: Blev helt O.K, men det känns som det är samma varje gång! “Bengan” har dålig fantasi? Men vist man tränar ju på:) Men det är roligare med lite ombyte av övningar och lite nytt mellan varven. Jag har en tendens att bli lat när det är samma sak varje gång…..Men man får vara nöjd med passet i alla fall:)

2019-01-30 Indoor Walking i Karlshamn: Blev ett roligt pass med svett, men gav allt och körde hårdare än jag gjort tidigare på I.W pass, det tar sig!

2019-01-31 P.T pass (nr:7) Blev jätteroligt. Ett pass med lite för armar och baksida. Och försöka ta boll i ett gummiband, det var riktigt roligt och jag hade sp roligt när jag kämpade mig fram till bollen med min P.T som levande motstånd:) Vi avslutade passet med trappmaskinen, blev en överraskning, jag klarade av 5 minuter! med förra p.t: en klarade jag av 3 minuter innan jag säckade ihop och JAG tryckte på sakta knappen…..Jag är så bra!!! och det är roligt när man överraskar sig själv med något man inte trodde, då känner man sig stolt över sig själv.

Fotnot: En bra tränings månad med framgång! Jag har kommit längre än jag trott var möjligt. Har fått medvind och blivit starkare i huvudet, vad mer kan man begära av en lady i sin bästa år?