Träningsloggen (Juli)

2018-07-01  P.T träningen var stimulerande! Jag gjorde trappmaskinen “Maskinen från helvetet” bättre än nånsin, 10 minuter mer än förr, vad glad jag blev, men det fanns mer att ta av det kände jag:) Ska prova den mer i fortsättningen nu när jag vet att jag KAN!!! Men först böjde hon mig, gör ont, men gör susen, jag har blivit bättre i mina ben och mina vovve promenaden är njutning numera. Det är härligt att känna “Att jag kan mer – Orkar mer!” och min självkänsla ökar sakta men säkert, det är så kul att träna, jag känner glädje att träna, vem trodde det för 3 år sedan?


Fotnot: En ny månad och jag mår superbra, bara små depp perioder som jag helt enkelt tar ett pass “Kör skiten ur mig” sen mår jag bra igen. Det är roligt att bo i Karlshamn, man är inte ensam och sitta och titta in i väggen, alltid något att syssla med och ändå har jag lugnet jag behöver!


2018-07-02 3D träning, kul, idag gjorde det lite andra rörelser, roligt! Jag tog bättre med gummibandet idag. Det går lite snabbare än förut. Innan passet prövade jag att lyfta 25kg säck, jobbigt, gjorde dom vanliga fotrörelserna. OK, behöver nog öva några gånger….men jag ska klara det!


Fotnot: Jag känner mig lugnare i sinnet numera. Trivs med att ha inre lugn i huvudet. Det har blivit bättre med mitt öronsus, skönt:) Det fick jag efter mitt sista självmordsförsök – INGET MER!!!


2018-07-04 Indoor Walking, jag kände mig håglös när jag vaknade, men jag tänkte inte det skulle besegra mig! Så jag var i stan och kollade in sjöfarts museet och kyrkan innan passet. Sen efteråt blev jag på gott humör, vad lite träning kan göra:) Jag körde allt vad jag var värd och missmodet blev kvar till någon annan….


2018-07-05 Tabata. Jag kände mig taggad idag och gjorde övningarna så bra jag kunde, roligt när jag är smidigare och starkare i de olika övningarna.  Efteråt tog jag båten ut till Castellet och tog en fika, gick runt lite och märkte att jag är lättare i stegen nu när jag traskar på!! Så underbart och jag är inte rädd längre som jag var efter olyckan i Januari, rent ut sagt: den skrämde skiten ur mig! Det är roligare att gå när man är lättare i stegen. Det känns som jag går på luftkuddar och det känns skönt och inte så j*vla jobigt – Så underbart!


2018-07-06 Tabata pass, sista passet med det här övningarna, nästa pass är det nytt:)spännande! Gick bra och jag kände mig trygg och säker. Jag tog i vad jag kunde, man orkar bättre numera…..Imorgon tar jag ledigt……Fotboll:)


2018-07-09  P.T träning, vi provade Löpmaskinen, vad jag förbättrat mig sen första gången vi gjorde det! Jag kände när jag sprang att jag hade mer att ge – skön känsla! Bra för mitt huvud att få det bekräftat, att det var ju lätt och härligt att springa. Jag klarar av mer än 10 minuter det kände jag. Vad duktig jag är! Mitt steg är så mycket lättare och inger en bra känsla när jag rör på mig. Önskar fler fick känna den känslan:) Man kan verkligen!!


Fotnot: Semestertider…….i all ära! Först gör dom reklam som f*n: Sommarträna hos oss! Sen drar dom in nästan all gruppträning……:(


2018-07-09 S.U.P tur på insjö här nära mig, så kul och min hund tycker det är roligt att sitta och kolla allt vi sakta åker förbi:) Kan man ha det bättre?


2018-07-10 3D Amanda ledde passet och då var det inte som det brukar vara, men så kul! Men det är svårt att stå på step up brädan med en fot! men går bättre nu än för ett tag sedan. Ett pass i min smak, men gå som en pingvin får mig att vilja skratta, det är så kul och man ser inte riktigt klok ut när man vaggar fram…..:)


2018-07-11  Varmt! och jag hinner bada innan kvällspasset:) Fotnot: Jag har märkt att jag blir förbaskat pigg numera när jag gjort ett pass på gymmet, jag är först lite trött, men en svabbning och när jag är på väg till bilen känns det som jag vill ta ett varm runt Karlshamn och jag tar en sväng förbi Malmö när jag ändå håller på…….:)


2018-07-12 3D igen:) Med Amanda, tufft pass! Ett kul pass, gick bättre med ben-på-step up brädan och knäböj denna gång. För varje gång så går det bättre, men hängde inte riktigt med i tempot med kliv på siffra-hoppa upp på brädan- välj ett nummer. Sen avslutade vi passet med klassisk springa och lyfta, var bra för mig att klara av, men var trött så det gick långsammare än en myra! Amandas pass är roliga och tuffa, gillar verkligen det!!!


Fotnot: Jag blev även denna gång pigg efter svabben efter träningspasset:) så kul när jag tar ett steg till i utveckligenen, vem trodde att man kunde utvecklas vid min ålder? Inte jag i alla fall, det är skönt att komma hem och ha energi att göra saker innan läggdags, för ett halvår sedan vågade jag mig inte på kvällspass för jag  var för trött!


2018-07-13 Bodypump! Det fanns inget annat att välja mellan! Trist! men j*kla semestertider:( Men det var kul att prova på, men saknade 10 sekunders vila. Tempot var högt och man fick ligga i för att hinna med.  Inte något jag skulle ha i min favorit tränings korg! Men det var kul att prova på. Imorgon är det ännu sämre med pass, så jag åker och simmar istället:( !!!!


2018-07-14 Tabata, det var det tuffaste passet jag gjort, men så kul! jägarvila med 5kg i famnen! Bit i det Amanda:) dom sista jägarvilorna tog jag allt jag hade, det blev jägarvila med 7,5kg, tar vi 10kg? på Söndag? Det är alltid skönt när man känner att man ge sista svettdroppen:)


2018-07-15 P.T träningen gick inget vidare! Jag hade hela dan kämpat med hungerkänslorna i min skalle, och det dränerar en på energi. Fast jag käkat frukost, lunch och fikat innan jag for, så skrek min skalle: SNÄLLA! mer mat och please! Chips och ostbågar:(  Hel jobbigt! Men efter vi gjorde några 3d övningar så försvann hungern. Men jag borde ha kunnat presterat bättre, men nästa gång! Så får jag ta igen det med råge. Jag vet att det kommer efter hungern en slankare och lite mindre fett Nånstans Kristina:)


2018-07-17 3D pass på gymmet, härligt, kände mig stark. Det var lite andra övningar i passet = Trevligt!. Jag körde med 5kg och 2,5kg i övningen över huvudet.


Fotnot: Efter ha haft en kamp med hjärnsubstanserna och nån hjärncell som tyckte jag var vrålhungrig, så vann jag! Och jag känner mig starkare i min kropp och hjärna. Jag ger aldrig upp! Jag vill aldrig tillbaka till att bli en semla bulle igen, jag vill dock ha bort resten at fetto magen, ibland känns det frustrerande och långsamt, men när jag fick en hunger attack då visste jag att jag var på rätt väg! Att ge upp finns inte i min karta:) Jag har nått ett mål till och kommit närmare en snyggare jag:) Jag är stark:)!!!


2018-07-19 PGA: Östersjöfestivalen, så åkte jag på Väggabadet:) Så skönt, och jag gjorde 10 varv!!! Och badet utomhus är ju dubbelt så stot som inomhus, kände ändå jag hade krafter kvar.


Fotnot: Har märkt att min mage blivit bättre. Förr gick jag på toa typ: en gång i veckan och såg ut som en vandrande bulle emellan gångerna, nu går jag på toa varje dag, måste ju vara bra för hälsan? Och inte vara en vandrande bajamaja? Jag känner mig lättare i kroppen även om min j*vla mage vägrar smala av. Men huvudet vet nu att tro att hunger kan få mig överstyr går inte, en jobbig sak, men har gått stärkt ur det:)


2018-07-20 P.T träning, jag var tillbaka med energi igen. Kände att hade mer att ge när vi avslutat passet, dags för min P.T att pusha mig hårdare? Jag trivs när jag får ge järnet och det är jobbigt och jag får ta i lite, mjukare ben numera, känns som om fötterna är lättare. Jag brukar skoja med min P.T när svetten lackar: “Fasligt vad dåliga tak wellness studio har, det regnar in!” lokalt just där jag står……..:) E.M: s.u.p bräda ur med Lucas.


Fotnot: Det går bättre att simma när man kan crawla något så när – går i alla fall fortare att göra dom varv jag tänkt mig….


2018-07-22 P.T träning. Det var väldans rolig träning, speciellt med säckarna, och vi filmade det, jag satte in filmen på Facebook och så många visningar har jag nog aldrig fått, 700+!


2018-07-23 Ronneby Brunn – Bad! vilket jag älskar. Det var kul, god glass…..Men väldans trångt i badet, att motionssimma kunde man glömma, men värme gör att fler än jag vill bada. Vi åt lunch på fikastället som min p.t rekommenderade, sallad så gott.


2018-07-24 3D träningspass, med Amanda, när man ser Amanda stiga in i lokalen vet man, att det blir ett roligt pass, med övningar som ger efterdyningar dagen efter….Roligt med nya muskler man inte visste man hade…..Var lite stel efter dagen i Ronneby men 3D mjukade upp mig så jag blev mig själv igen.


2018-07-25 Cirkelträning, (skulle ha varit tabata dock inställt) Så man tager vad som finns. Dock var det roligt pass med högt tempo, så jag fick ligga i ordentligt och ledaren var på hugget: Bra tempo – Öka tempot! Så fort har jag nog inte gjort nån cirkel träning förut…..Men lite tempo var bra att få upp, slippa vara sengångare. Jag vet nu att jag har mer tempo, nått att ta ut mer av, eller hur? Min P.T!!! På förmiddagen var ut en lång sväng med vovven, då han helt enkelt satt sig vid dörren och sa till: “Men kom igen nu! Jag vill ha en promenad innan det blir för varmt! förmiddag för mig är klockan 6.00……..


2010-07-26 Cirkelträning med JM, då förväntar jag alltid ett tufft pass med glädje. Min förväntan infriades med råge, blev mycket bra träning för magen, något jag behöver, min fetto mage sticker ut….:) Något jag aldrig gjort förut var ligga som en fjäril och guppa fram och åter, jag blev full i skratt, man såg rätt fånig ut.


2018-07-27 Solstolen:) (och klädtvätt, det går åt lite gymkläder…..)


2018-07-28 Tabata med en ledare jag inte haft tidigare, körde som han sade: ett 4 år gammalt pass! Mycket styrka och flås i det programmet, men kul med omväxling! Senare hade jag lite träningsvärk i bena….Fin får Lida Pin:)


Fotnot: Har märkt att mina ben och fötter inte svullnar upp som dom gjorde förut, jag ärvde mammas “elefantben” men träning gör så man slipper det onda och en storlek större skor med jämmna mellan – SÅ SKÖNT!


2018-07-29 P.T träning. Jag gjorde maskinen från helvetet, trappmaskinen, gick bättre än förra gången, men nöjd? Nix, ska gå bättre! Jag ballar ur när magen inte hänger med! Nån fler gång till så kanske jag kan bättre! men för varje gång känner jag att det går bättre än förra gången, det stärker hjärnan. Fettomagen ska bort till jul, så det då, det är inte kul med fetto klump på magen. Vi prövade en variant av plankan på sidan, svinjobbigt men så kul! Men min slavdrivare så kommer ett steg i taget närmare mitt mål. På e. m så var jag och Lucas och badade man måste få lite roligt med i värmen.


Fotnot: Jag har kommit fram till att 4ggr/vecka är lagom med gym och en sim träning per vecks, jag måste ju simma fortare och jag är på väg dit sakta men säkert, man kanske borde ha nån som stod och skrek åt en: Du kan fortare…..:) på sim kanten. Jag vill mer numera och det är kul när min fötter är bättre. Vad lite träning kan göra!


2018-07-30  Kanoting i Karlshamn Hela dagen – Så J*vla skoj:) Och härligt väder med korvgrillning på okänd vacker ö:)


2018-07-31 Cirkelträning i Asarum, så kul med JM! Hans pass är tuffa och givande, vad mer kan begära? Med ett stänk av flås. Jag gillar att träna! = PIGG:)

Previous Post
Next Post
Nu bloggar hon