2019-06-02  Crosstraining Pass: Som vanligt när det blir sommar, det blir färre deltagare på passen, men så roligt passet blev, när vi var bara 8 stycken, vår ledare hade tid för var och en!  Man fick verkligen uppmärksamhet:) Men det är lite synd att folk droppar av:(  Och jag klarade upphopp för första gången – Det tar sig!

2019-06-03 Beat your Ass pass: Jobbigt! Vår ledare JM körde hårt med oss, men så roligt det var, när man känner att jag fick allt ur mig.

2019-06-04 Blodomloppet Karlskrona: +21 grader och fantastisk stämning:) Ett underbart lopp i vacker miljö. Och så kul när man går i lämmel tåg av vänner.

2019-06-05 Tabata Pass: Jobbigt:) Men ett inspirerande pass, gillar när man får kämpa lite, mår så bra då efter passet.

2019-06-06 Ledigt! P.G.A : valp:)

2019-06-23 Kanottur vid havet:)

2019-06-24 Cross training Pass = Så skönt och roligt! JM är ett säkert kort för ett roligt pass och han är öppen för förslag på övningar. Men det kändes att jag varit hemma hos valpen en vecka – Har lite att ta igen:)

Noteringar:  Mage: 52 cm (59 när jag mätte sist – Det har krympt!)
Vikt: 58 kg – lite för mycket, men på väg neråt!

2019-06-25 Beat your ass: Roligt att träna igen, jag trivs bra:)Vår ledare JM kör hårt med oss, det gillar oss och han har humor så passet blir roligt, man känner sig nöjd efteråt:)

Fotnot: Det har gått ner på kvaliteten på Wellness gym! Många av personalen har slutat och en chef har slutat eller blivit sparkad enl.  ryktet. Städningen är dålig, så nu måste receptionisterna städa! Undrar hur länge dom blir kvar? Och dom är snåla , vi har inte ens gummiband så det räcker på passen:( Om det blir sämre flyttar jag till Medley i Tingsryd – För mig: 25 minuter dit och 20 minuter till Asarum, ingen större skillnad! Man tjänar pengar på att hand om sina kunder!!!! och personal.  Man tjänar inga stålar på att ha dåligt städade utrymmen och utrustning som funkar dåligt och inga nya maskinen att utmana sig mig.

2019-06-26 Crosstraining Pass: Skitroligt pass, men F*N så jobbigt:)

2019-06-30  Månadens sista Pass! Crosstraining: Det var F*N så roligt pass, vi var bara 8 st = Vår ledare har mer tid och var och en:) Mums! Man får njuta av stunden och man tar i lite extra för man vet att vår ledare “Bengan” ser en:) Jag utmanade mig själv med mer vikt i militär lyft = Jobbigare, men vad stolt jag kände mig, jag vågar! Kändes så bra.

Noteringar: En bra tränings månad! Jag har gått framåt i mitt självförtroende och jag vågar utmana mig själv. Jag känner mig säkrare i min träning:) och det är roligt att träna. Jag mår bra av det.  Jag kapar mina depressiva perioder – med en vecka och det är så skönt! Och jag har trevliga kompisar på gymmet = Är mitt tredje hem.