2018-06-01 Bad och sol:)


2018-06-02/03  För varmt för något vettigt, så det var svalast att åka lite motocross….(3timmar).


2018-06-04: 3D så kul och så glad blev jag efter träningen:) Man kan ta i så svetten lackar, men gummibandet börjar bli för lätt….På kvällen hade jag lite styrkelyft träning hemma, fylla i containern med skrotet från garaget, alla möbler som blev kvar efter förra ägarna som legat där ett tag, men nu kan jag ställa bilen i garaget….


2018-06-06 Tabata, min favvo tränings form, så härligt, före på morgonen sa min latmask till min hjärna: Men stanna hemma och lata dig! Men jag besegrade latmasken! Efter träningen mådde jag prima och var på strålande humör när kommunen var här och hjälpte mig med matlådor:)


2018-06-07  Blodomloppet! Så kul och lite av Karlskrona hann jag se:) Stämningen var hög, c:a 5000 löpare! Jag gick på 41 minuter – 5km tycker jag OK, banan var kuperad och både tugga asfalt och sjö och skog, dock var det på ett par ställen där lämmeltåget blev kö, trist när man inte kunde hålla sitt tempo….Men jag kommer igen nästa år helt klart. Jag gick med min kompis “rak i ryggen” , kul när man slipper vara ensam. Jan kände att mitt steg var luftigare nu än när jag gick våruset, jag är rakare och därmed ser mer än jorden framför mina fötter…… Det är positivt när det går framåt i min träning!!!!


2018-06-09 Tabata, idag var det tufft! Med tempo och fart! Verkar vara olika på olika gymledare hur tuffa dom är:)
Härligt pass som jag fick ta i och kämpa lite, sen efteråt belönade jag mig med en glass på torget:)


2018-06-10 P.T träningen gick bra:) Det blir lättare och roligare när man blir starkare, jag testade även att lyfta 20kg säcken, kul att utmana sig lite, att göra lite mer än man tror är möjligt! Och jag börjar få lite häng på smidigheten vilket gör Tabatan lättare.  Jag känner mig Stark! Kom an svagisar…..:) Fast bli för kaxig är ju inte bra det med! Men bättre självförtroende har kommit smygande i min hjärna. Jag trivs när jag får träna, det var inte så när jag började.


2018-06-11  3D, så kul och jag tog i så svetten rann! Det är så en träning ska vara, men börjar bli lite lätt nu = öka vikter och ta med mina nyinköpta fotvikter:)


Fotnot: Jag måste blivit snabbare att gå! Förut tog det mig en kvart från det jag lämnade bilen på Kajen och gå till gymmet i Karlshamn, nu tar det 5 minuter!!! Så jag kan räkna om tiden….:) (Yipppie!!!)


2018-06-12 Tabata, en favorit för mig, jag blir bättre på att hänga med i rörelserna! Men klapp ovanför huvudet med vikter är skitjobbigt….Men allt ska inte bara lätt sägs det! Jag har gått upp i vikter, använder 5kg nu igenom snitt, men ovanför huvudet måste jag gå ner till 2,5kg, men F*N den som ger sig, vore kul att få upp vikterna där med.


2018-06-14 Indoor Walking. Så jäkla härligt att köra skiten ur sig! Inspirerande ledare som gör att man tar i lite extra. Men jag är avundsjuk på damen som brukar vara längst bort, så snygga armar och så väl musklade! Jag vill också ha sån kropp, kan man låna lite???


2018-06-14 Ledig och återhämtning, jag gav järnet igår…..:) Hund promenad: 1km.


Fotnot: Jag har mindre fula och tjocka svarta och några supertjocka vita hårstrån på hakan, det är bara 2st. som vägrar ge upp, så skönt att slippa! Bättre hy? av träningen.  


2018-06-15 Tabata, det var ett jobbigt pass, men Gud! vad kul det är när man hänger med bättre, sen provade jag att lyfta: 3×10 situps med 20 kg! Bit i det min P.T!!!! Hundpromenad: 1km.


2018-06-16 Provade min Stand up bräda tillsammans med Lucas, min nya våtdräkt är bra och stilla förflyttar man sig över vattnet! Var ute c:a 2? 3? timmar.


20-06-17 P.T träningen, det var ett givande pass, man blir taggad när man har kommit en bit till! Jag lyfte nästan alla gånger med 20 kg säcken, nästa gång tar jag det takt av…..:) Jag har fått upp styrkan bra, men snabbheten sackar rejält, men det kommer! Jag är mjukare i kroppen och jag känner mig smidigare, vad huvudet tänker avspeglar sig i måendet och vad jag kan prestera.


2018-06-18 3D, idag fick mina ben ordentlig omgång:) Hela morgonen var så in vassen sugen på ostbågar, kunde ha begått harakiri för en påse! Men jag lyckades övervinna det – Duktig Kärring! Var det kom från? Hjärnspöken som tyckte jag kunde gå tillbaka till mina skrotiga liv, men aldrig i livet!!! 3D , jag orkade ta i mer i övningen med att snurra en vikt och sedan skjuta iväg den från kroppen, skönt när man orkar bättre.  På vägen hem kände jag mig på bra humör och känslan: Dra åt helvete chips och ostbågar kändes så bra för mig. Jag är på väg åt rätt håll. Kväll: 1km hundpromenad.


2018-06-19 Mat med kommunen och en rejäl? Hundpromenad 5km på kvällen. Bra att rensa lite hjärnan….


2018-06-20  Indoor Walking:) så j*vla kul! Det känns så fridsamt i kroppen efter ett pass där man kan ge allt! Och jag är med bättre nu, fick beröm av ledaren, satt gott, man blir uppmuntrad av lite beröm!


2018-06-21 Tabata! Det var ett inte det vanliga passet med JM! Helt annat än det man gjort tidigare, men spännande att få göra, tufft med JM:) Vilket är så kul!!! Mera JM!!!! YES! han körde verkligen så man fick bekänna färg och gå ut ur lokalen med ett flin.


2018-06-22/23 Endast promenad men jag fixar enl. min app:  Hälsosamt tempo! Jag känner att promenaderna med vovven är roligare nu än för ett halvår sedan, orken? Och det gör att vovven tycker det är roligare och han blir gladare.
2018-06-24 P.T ett hårt pass, inte mig emot! Roligt när jag känner att jag kan mer och ge mer i ett pass, man blir glad och uppåt då. Jag tar det j*kla säcken nästa gång! Jag ska fixa det utan inte orka hela vägen. Det är nästa P.T mål, att tugga säcken utan att sacka dom sista gångerna. Jag tycker jag klarar av hoppa upp på brädan bättre nu, bara jag ger fan i tänka!!!


2018-06-25  3D, Idag hade jag med mig mina fotvikter, och det blev ett  svettigt pass. Mina ben kändes som bly under passet, men när jag plockade av dom innan duschen kändes mina ben som lätta fjädrar, blir ett spännande tillskott i min träning, starka ben kan ju inte vara helt fel? 3D är en träningsform jag är kär i:) Man kan göra det jobbigt eller mindre jobbigt, upp till och var och en. Kväll: 2km promenad med hund.


Fotnot: Sakta men säkert åt rätt håll, för varje pass blir jag starkare i mitt huvud, en skön känsla och att det är roligt, så j*kla roligt att träna, vem hade trott det för c:a 3 år sedan?


2018-06-26 P.T Det gör lite ont när min P.T vrider på bena, men vad jag känner mig starkare i bena efter vrid-och-dra! Och jag känner i hela mig att jag har starka ben, en skön känsla:) Sit ups med säck 20kg gick som smort för första gången, så kul! Jag tar mer nästa gång känns det som!   

Fotnot: Ibland har jag misströstat och det känns som jag inte kommit nån vart, men när man minst anar så har jag tagit ett kliv till och blivit starkare och i mitt tycke snyggare…….


2018-06-27 Simma!, var ett tag sedan, jag har lite svårt för många olika saker i hjärnsubstans, men det var underbart att plaska i plurret och dra några varv!


2018-06-28 Tabata. Var verkligen på humör för att träna, jag hängde med bra och börjar kunna få till snabbhet och smidighet, men “hoppa groda” NEJ! tack!” ser fånigt ut när man hoppar runt golvet bredbent som om man försöker få ur sig sin baby som inte vill ut!!…….Jag tog i allt vad jag var värd, göra “äpplet” = slå ihop två vikter ovanför huvudet gick bättre än förut.


2018-06-29 Åker under dagen och tar ett dopp:) mmmmmm…….:)


2018-07-30 Cykeltur till Halahult:) hur långt? glömde min cykeldator….