2019-03-01: Sol spa och promenad:)

2019-03-03 Crosstraining pass: Blev ett lugnt pass. Jag fick dock ta i lite för att få lite svett i pannan:) Men jag kan inte få ut allt när det är så dålig luft. Men kärringen gör så gott hon kan!

Fotnot: Jag har märkt att jag börjar göra mer i mitt hem än förut, förut kom jag hem och där satt jag….. Bara en så enkel sak att städa kylskåpet – YES!

2019-03-04 Beat your ass: Blev riktigt skoj, det var så roligt att träna! I mitt tycke.  Lite jobbigt dock med gummiband + röra på fötterna – det bränner rejält på vissa ställen, men jag vet ju att det kommer att löna sig om c:a 1?år:) Kul och roligt = Med beröm godkänt pass med vår Ledare som uppmuntrar oss att våga ta steget och ta lite mer vikt, det gillar jag och behöver lite pusha på i nacken! Jag gillar när hon uppmuntrar oss och få avsluta med glädje och en high five var roligt och ger mersmak för nästa pass:)

2019-03-05 Crosstraining pass: Var ett roligt pass som avslutades med min favorit övning. Men fick ta i lite då det blev mycket mage denna gång, men man behöver träna den med. Var dock svagare än jag brukar i mina armar, p.g.a: lite träningsvärk. Men smärta är en tillfällig gäst. Det är bara att bita ihop. Var ett roligt pass med “Bengan” Vår utmärkta ledare som alltid har ett uppmuntrande ord: Bra där! Bra Kristina, det går jag igång på att få höra dom orden, vi behöver alla lite beröm, ett pass med godkänd betyg, men inte mera:)

Fotnot: Min särbo och min underbara Lisa berömmer mig för mina framsteg:) Tack! Hörs härligt i mina öron:) 

2019-03-06 3D pass: Sista passet med Tony, vad trist! Undrar om det kommer nån annan och har 3D i Asarum? Jag gillar 3D! men vi får Tabata istället, OK:) Men jag vill Ha 3D!!! Och om dom skaffar lite bättre prylar till gruppträningsrummet! Snåljåpar!

2019-03-07 Magsjuk – Inte roligt, har mest varit i sängen om jag inte varit på toa:(

2019-03-09  Maxiloppet Bromölla. Regn och blåst och j*vligt kallt, men jag sprang loppet, delvis gick, men kul att känna att man orkar mer:)

2019-03-10 Crosstraining pass: JM Måste ha vaknat upp på fel sida! Det blev ett svin hårt pass!!! Men oj! så kul det var, JM Får Med beröm godkänt betyg för hårda passet:)

2019-03-11 Beat your ass pass:  Ett pass med puls! Tur jag käkade taggtråd till lunch…… Ett hårt pass med styrka i benen, ska bli intressant att ses vad det för mig, med mina nya gamla starkare ben:)

2019-03-12: Crosstraining pass: Började lite trögt, men efter halva passet gick det bättre och blev roligt. I Sally up/down försökte jag på armhävningar:) Det börjar bli lite för lätt att stå upp/ner och stå i neråt läge = Löjligt lätt! = Vill ha lite tuffare:) Men förstår att för många kanske det är max i ork. Men jag vill ha mer…..:) Ett bra pass med en del svåra och en del jag har gjort förr övningar. Måste vara svårt att hitta på nya saker med så lite mattrial som finns! Ledarna gör det bra:) Men är inte Wellness studio lite snåla? Som inte kan köpa in bra saker och få fler som vill gruppträna.

Fotnot: När jag kom hem från tävlingen så upptäckte jag något nytt som jag inte orkade förra sommaren! När jag kom hem orkade jag diska, spa bada och fixa lite hemma, förra sommaren kom jag hem efter en tävling Och rakt i säng till nästa morgon, en klar förbättring med andra ord:)

2019-03-13 Tabata pass: Ett varierat pass, med lite svett:) Bitvis lite jobbigt, men SÅ KUL:) Men visst saknar 3D! Snyft, men Tabata är en OK ersättare, sen får man hoppas att 3D kommer tillbaka inom rimlig tid.

2019-03-14 P.T( Nr:12) pass i Karlshamn: Ett pass med svett och stön! Min P.T tog ut vad “kärringen” kunde och det gillar jag när ens P.T får en att komma lite längre än man trodde var möjligt. Mycket arm och ben styrka blev det.