2018-11-01 Cirkelträning i Asarum, blev ett  roligt pass, alltid roligt när man får jobba skiten ur sig! Jag använde min viktväst så det gör saken lite mer utmanande. Nöjd med min viktväst:) Promenad: 1 km med Lucas.

2018-11-02 Promenad 2km med Lucas. 2018-11-03 Promenad 1km med Lucas 2018-11-04 cirkelträning med JM i Asarum, alldeles för kort…… Det kändes som jag började och sen var det slut, men det borde väl betyda att det var roligt? JM älskar att göra banen och springa snabbt på step up bräda, börjar bli snitsig på det nu! 1km promenad med Lucas

2018-11-05 3D I Karlshamn. Blev kul, men inte så jobbigt, jag var nog tröttt……Jag tog för lätta vikter och när jag upptäckte det var vi mitt i passet:( så då fick jag hålla tillgoda, men det kan ju vara skönt med ett lätt pass ibland:) 3,5 km promenad med Lucas.

2018-11-06 Cirkelträning i Asarum, blev bra och jobbigt, använde min viktväst, blir ju lite jobbigare…… Men jag kommer att bli stark:) Ett pass med mycket mage, vilket passar mig bra, min mage är ett ständigt ledsamt kapitel för mig, jag vill ha bort f*nskapet! Jag ser ju ut som en gammal ölgubbe:(

Fotnot: Jag tränar lite mer gruppträning nu när jag inte har P.T, jag tycker om att träna i grupp, man blir peppad av det andra och gör lite extra ifrån sig. Annars känns det bra och efter huvudet har mindre öronsus, det känns som det har blivit mindre som jag hör, som om någon dragit ner på volymen! Skönt:)

2018-11-07 F.M: 1km promenad med Lucas.  Kväll: 3D i Asarum: Blev ett ben betoning pass, med en ledare som jag inte haft förut! Det var jätteroligt – Så himla kul:) Det är kul när man jobba skiten ur sig, jag var på vippen av orken i det här passet, roligt när man jobba hårt, lyckan efteråt är ofattbar!

2018-11-08 F.M: 1km promenad med Lucas. Cirkelträning i Asarum. Blev jobbigt men skojigt:) Jag orkade dock inte viktvästen hela passet, blev nästan i alla fall! Men får vara nöjd. Huvudsaken är att det är roligt:) Man får göra så gott man kan! Vad mer kan man begära? Mer än man gör allt man kan:)

2018-11-09: Promenad med Lucas 1km.

2018-11-10: Promenad med Lucas 1km

2018-11-11: Cirkelträning i Asarum, skönt sätt att börja en Söndag på! 1km promenad med Lucas. Det var lätt pass, det måste ju inte vara skitjobbigt varje gång:)

2018-11-12: Promenad 1km med Lucas

2018-11-13: F.M: Promenad 1km med Lucas, Kväll: cirkelträning i Asarum, Blev skojigt, cyklade 1 timme före passet:)

2018-11-14: F.M: 1km med vovven promenad. 3D pass i Asarum, var kul men svetten rann! Men först cyklade jag i 1 timme:)

Fotnot: Har varit nere i botten en sväng men börjar kravla mig upp till ytan. Jag känner dock att jag inte
blir långvarigt nere numera, det vänder efter några dagar, positivt vad träning kan göra för huvudet.

2018-11-15: F.M: 1km promenad med Lucas. Cirkelträning i Asarum. Blev bra och som vanligt varierat och svetten rann, kändes inspierande, men bra när det inte är så tjuvtjockt med folk = trångt och dålig luft:(

2018-11-16 Promenad med Lucas 1km.

2018-11-17 Promenad med Lucas 1km.

2018-11-18  Cirkelträning, tyckte det kändes segt! Som om inte alla delar var med i varje övning:( Men kämpade på så gott jag kunde, mina armar har ont? Fått arbeta? Men det blir bättre nästa gång:) Kväll: 1km promenad med Lucas.
fotnot: Min kropp känns ibland som en gammal sur kärring som vägrar gå upp från sofflocket och ju mer jag vill ju mer kämpar den emot: Hallå! Du ska äta chips, pizza och slöa hela veckan lång…… Jag vägrar!

2018-11-20 Cirkelträning i Asarum, jag kände mig: Nää! men när jag gjort ett varv och fick lite: Bra jobbat, kristina! Då lossnade det och var så himla roligt:)

Fotnot: Var verkligen nere i skorna, men med passet ovan så kom jag på rätt sida igen, vad träning kan göra! När jag kom hem satte jag på dumburken, chokladmjölk och kände mig så tillfreds i livet:)

2018-11-21  F.M: Promenad med Lucas, 1km. Kväll: 3D i Asarum, blev skitbra! Jag kände mig i form och varje “block” gick bättre än bra, vad mer kan man önska? Det var så kul att träna, så jag nästan inte kunde vila mellan övningarna…..

2018-11-22 F.M: Promenad med Lucas, 1km.  Kväll: Cirkelträning i Asarum, kändes så lätt och inspirerande:) Jag formligen flög fram i varje block av övningar, så kul:)

Fotnot: Har varit på sjukan och kollat min ryggskada, väldigt glädjande:) Ärrvävnaden har minskat med 16%!!! Jag blir bättre och bättre med andra ord, dom var även impade av mina framsteg, jag skröt som bara den, hur bra det går med min träning och vad min P.T genomfört med mig på 1år. Man behöver lite uppmuntran……:) Man mår bra då och känner att jag fortsätta på den inslagna vägen:) = LOVE:)

2018-11-23 Promenad med Lucas  2km. SH BAM på gymmet, prövade på det, dans och snabbhet, smidighet behövs….vilket jag inte har:( Men kul att pröva på, man kan ha det som extra smidighet och fotarbetes träning:)

Fotnot: Jag glömde….när jag var på gymmet, såg jag till min förfäran: Jag hade inga tajts med mig!!! Goda råd, Karin bor ju nästgårds, HEJ! har ett problem….,hon gapskrattade och lånade mig ett par, puh! 

2018-11-25 Cirkelträning i Asarum, Härligt! Och trevlig stämning på passet, är roligt med skoj på passet och när man får slita lite. Kväll: 0,5km promenad med Lucas

2018-11-26 Promenad med Lucas,1 km.

2018-11-27 Promenad med Lucas, 1km. Kväll: Cirkelträning i Asarum: Var roligt och jag försökte mig på lite tyngre vikter, måste ju uppdatera mig:) och komma vidare i min träning, det är härlig stämning på passet med humor och glädje, roligt då att träna, sen att man får en eller två: BRA, Kristina gör ju saken inte sämre!

2018-11-28  Promenad med Lucas, 1km. 3D pass i Asarum: Blev en “Kärringslakt” pass = Blev jobbigt och tufft, men så skoj att känna att man fixar ett tufft pass. Jag är stolt över mig själv:)

2018-11-29  F.M: Promenad med Lucas 1 km. Crosstraining i Asarum (F.D: Cirkelträning) Har bytt namn! Blev jobbigt:) Men om det är jobbigt, vet man att man gjort rätt för sig på passet, så himla skönt att kliva in i duschen sedan.

2018-11-3o  F.M: Promenad med Lucas, 1km. Kväll: SH BAM Och Body Balance i Karlshamn, Ett dubbelpass! Kände mig så mjuk och fri efter passet, ett härligt pass att avsluta en tuff träningsvecka på:)

Fotnot: En härlig månad med många på gränsen pass, men man måste utmana sig lite, man orkar mer än man tror! Jag har gått från 4 pass i veckan till 5st, det var jobbigt att få kroppen att funka, min kropp är en vanemaskin! Men nu känns det härligt att jag kan träna mer och jag är mer piggare på dagarna, vad ska jag nu göra med all tid jag fått till övers……Vilket lyxproblem!!!!