2019-10-01 Crosstraining: Roligt och inspirerande:) Kände att handen nästan håller för det flesta övningarna! Det var ett bra puls block! = En utmaning. Och inte så lamt som det ibland blir! Ett pass med mersmak:)

2019-10-02 Tabata: Roligt och jobbigt – Som det ska vara, ibland känns det på passet som om jag ingen kondis hade…..

2019-10-03 Tabata: Fick bekänna färg! Bitvis jobbigt, men roligt när man får kämpa lite, man känner sig så nöjd efteråt!

2019-10-06 Crosstraining: Blev ett roligt pass och jobbigt, vilket jag gillar! När man känner sig nöjd efteråt och min j*kla hand känns bättre – Snart tillbaka och kan använda en fullt ut!

2019-10-07 C worx: BYA blev istället C worx, inte min favorit! Jag hinner inte med! Ingen tid mellan övningarna att fixa till nästa övning – Allt går i ett:( Men jag fgjorde så bra jag kunde!

2019-10-08 Crosstraining: Ett roligt pass med svett! Varierat och mycket styrka. Med min hand så burbees går inte, men tog en egen variat istället: Mountain climbers! Jag trivdes stort:=

2019-10-09 Tabata: Roligt och bitvis svettigt:) Men känner att jag börjar komma igen i ork!

Notering: Kände mig på hugget och alert och det var så roligt att träna! Tänk! om jag hade vetat för 5 år sedan vad träning kan göra för ens självkänsla! och humöret ska vi inte prata om…….

2019-10-10 P.T Pass (NR: 6): Roligt och skönt att kunna träna som jag vet jag kan! Att kunna ta i det är livet! Mycket styrka blev det = Roligt:) = Stark kärring……. Och avslutade med helvetes maskinen – jobbigt, men jag klarade 5 minuter, vet att jag klarar 6 min, nästa gång?

Notering: Mitt självförtroende börjar komma tillbaka och jag känner mig stark! Dock är F*N till magen i vägen. men om jag får vara med på foodbox kanske det hjälper, värt ett försök! Och Förlåt JM:) Jag kunde inte komma i Torsdags, min blogg var sönder hackat och full av spam = SUCK! Så jag var tvungen att installera om. Utan blogg är jag ingenting……

2019-10-12  Våga prata loppet (psykisk hälsa) I Näsviken.

2019-10-13 Crosstraining: Inte jobbigt alls…..Kände mig pigg och jag-orkar-mer känslan.

2019-10-14 Beat Your ass: Så roligt och kände mig: Som allt gick lätt, “Flow”, jag prövade lite mer vikt än jag brukar, nog dax att ha lite mer vikt!!!

2019-10-15  Crosstraining: Roligt och passet gick alldeles för fort:( Mage var kul och bra tempo. Vi gjorde en dödens “Sally Up” med plankan – stå-gå ner = Skitjoobbigt. Jag pallade inte hela låten……Men lite utmaning är alltid bra för huvudet.

Noteringar: Trännigsvärk i vänster baksida…….AJ! :( OJ! Men jag har ju jobbat då…….

2019-10-16 Tabata: Roligt, men kändes inte jobbigt:) Har just nu “FLOW” och allt går lätt hittills….. Ett bra pass:)

2019-10.17   P.T Pass (NR: 7): Så roligt:) Det kändes så bra och jag fick mycket ut av passet. Jag kände mig starkare i handen och kunde göra bättre ifrån mig. Klarade “helvetesmaskinen” = Trappmaskinen på nytt personligt rekord: 6,20 minuter, börjar arta sig…..

2019-10-20 Crosstraining: Roligt, men tiden gick alldeles för fort:) och att lyfta gick bättre än på länge, min arm börjar bli normal! Tiden bara flög iväg med roliga övningar som var varierat och några jobbiga……

Notering: Jag känner bra självförtroende och jag känner mig stark i huvudet, tänk vad träning kan göra för en med psykproblem! Och gemenskapen på gymmet är härlig, känner mig som en i gänget:) Min särbo säger jag mer kaxig och vågar ta för mig numera som hon uppskattar, älskar dig:) Jag vet att jag kan och behöver aldrig tvivla på mig själv! Det förebygger mycket. Bara “fettomagen” kvar…….

2019-10-21 Beat your Ass + 3D – Kör dubbelpass: Det var roligt:) Och vad troligt att 3D är igång igen med vår nya ledare:) Hon kommer att bli efterlängtad av mig! 3D var olikt än med passen vi haft med Tony som var mer strikt, är var det fart och fläkt – En annan upplevelse:) Jag ser framemot nästa pass. Blandade lite rörelse och stabilitet i programmet, lite rörelse och lite traditionell 3D.  Beat your ass var roligt och skönt för benen….. Jag kommer att köra dubbelt nu när man har möjlighet!!

2019-10-22 Crosstraining:  Blev bra, men jag började segt, men efter ett tag steg mitt humör och det gick bra.

2019-10-23 Tabata: Ett annurlunda pass – Jätteroligt:) Med betoning kondition – MERA sådant!!! Det var jobbigt och inspirerande. Man behöver ju kondis med inte bara styrka! om JM sade. Fick “lite” träningsvärk i baken och höfterna……..

2019-10-24   P.T Pass (NR: 8): Jobbigt, men givande! Svetten rann på mig. Men kände mig åter stark i armen och kunde göra mer:) Och underligt men sant! Jag har blivit stark  i halsen!!!! Det hade jag nog inte trott om du sagt det för ett år? sedan. Men man blir stark på ställen man inte i sin vildaste fantasi trott var möjligt. Passet var “kärringslakt!” Och Jag ÄLSKADE det:) Mera!

2019-10-27: Crosstraining: Roligt pass med betoning på ben:) Kan behövas, kändes rejält i baklåren senare på kvällen!

2019-10-28: Beat your Ass / 3D – Dubbelpass: Jättteroligt:) Men dom sista 3 minuterna varen plåga, jag hade absolut inget bränsle kvar…..:)

2019-10-29: Crosstraining: Kändes “Lätt som en plätt” utom när man ska dra bena fram och åter med en skivstång. Jag måste ha urdåliga bak/lår muskler! Skulle önska lite mer Puls, alldeles för lätt puls:) Men det ska ju passa alla! och har lite “flow” just nu.

2019-10-30 Tabata: Blev svettigt, men roligt:) Jag trivs när det är jobbigt! Jobbigt är mitt nya förnamn…….:) Lite träningsvärk i lårens baksida dock.

2019-10-31   P.T Pass (NR: 9): Jag var under hela passet på gränsen på vad jag orkade, roligt när man får kämpa till sista blodsdroppen! Jag försökte allt vad kärringen orkade. Jag älskar “Kärringslakt”  Ett medel ork pass:)