Alltid: Minst: 2km promenad varje dag med vovven.


2018-10-01 Kom inte med på 3D, åker och badar istället! Måndagar är svårast att komma med på om man inte hänger på appen som attan.


2018-10-02 P.T träning, jobbigt….:) Men vad bättre jag springer! Jag ser mer när jag springer, vilket gör upplevelsen att springa roligare, förut var jag som en som bara stirrade i mattan eller gräset för del delen. Kasta slamboll på väggen klart jobbigt, men äter fläsk! Ett bra pass som gav mersmak för att träna mer och det är roligt när man står i duschen efteråt och känner sig tillfreds över en själv.


Fotnot: Har nog inte kommit så långt i Åre, dels för avståndet gjorde det omöjligt att träna så mycket man ville.


2018-10-04 Cirkelträning i Asarum, gick halvdant! Hade ingen ork i armar och ben, men gjorde det bästa av vad jag orkade, det kändes energilöst och orken var på semester. Får dock vara nöjd att jag försökte vad jag kunde i varje moment.


2010-04-05 MC i skogen – Dökul!


2018-10-06 Tabata pass, kändes mycket bättre, kändes att energin fanns där, hängde med i tempot och det var skoj att få svettas, efter det belönade jag mig med en kopp Kaffe på Kafe´t i närheten, kändes gott i själen:)


2010-10-09 Eget pass i Asarum, det var invigning på nytillskotten, 2 rum att träna, men av personalen tyckes ingen bry sig så mycket om dom som kom, i alla fall när jag var där vid 14.00! Endast JM var på G och visade mig rummen. Sen tränade jag: först cykel c:a 15 minuter, lite kasta medicinboll, 3×10 över varje axel, sen slänga i golvet och lyfta. Sen tog crosstrainern, körde först 7min, sedan random hill i 20minuter, avslutade med 3minuter, puls, nivå:20 och så fort jag kunde. Tyckte det var ett bra pass och att jag kan träna bra på egen hand = Mums:)


2018-10-10 3D Asarum, blev en jobbig stund! Så kul med 3D lite nära hemmet, efter passet låg dom flesta dubbelvikta. jag stod i alla fall upprätt:) Hoppas det blir fler sådana pass i Asarum,  Tabata? Ska bli spännande att se vad som kommer. Jag tyckte det var ett hårt och dökul pass, verkar som om han uppdaterade programmet lite när han märkte att alla var med på noterna? Skoj!


Fotnot: Det är kul att träna, jag mår så bra efteråt, förut i Åre då var död efter träningen. Nu kommer jag hem tar lite te och kollar in det senaste på favorit kanalen, vem kunde tro det för ett tag sedan?:) 


2018-10-11 Ullared! Motion? Jag gick i alla fall: 5,87km, enl. appen!


2018-10-13 Olofström Höstlopp, Det var rejält dåligt om när starten skulle gå! På anslagstavlan stod det: 10.20! Men när jag tänkte mig att starta då hade starten gått kl: 10.00, så många med mig stod där med snopet fejs! Men då fick starta med 10km loppet istället! Det gick ju utmärkt för mig, jag lufsade på, gick i uppförsbackar, sen på slutet var det terräng = Snabb promenad! Jag kände mig lätt och orken kändes finfint, SÅ HIMLA ROLIGT:) att jag orkar 10km i lunk tempo, det är en framgång för mig.


fotnot: Jag klarar av: 10km i lunk tempo = Så himla kul och ett steg i rätt håll mot mitt mål, i fortsättningen vet jag att nästa år kan jag ta även 10km på loppen, blir ju mer att välja på för mig!


2018-10-14 P.T pass, körde överdel så att säga, kände mig lite stel efter loppet, men det lossnade efter uppvärmning, 30minuter cykel, medicinboll och lite uppmjukande saker. Jag har lite låsningar här och där, men har blivit smidigare och stadigare på det här året, med p.t så har kommit närmare min dröm, att bli en springare igen. Jag har lite problem fortfarande i vänster foten och data-mus armen, men har stadigt blivit bättre, hur mycket kan man utvecklas? Så kul att träna numera!


2018-10-16 Cirkelträning Asarum, var kul! men så jobbigt, det är kul när det är tufft och man får jobba svetten ur sig! Ett bra pass med både mage och kondition. 3 rundor är kanske lite för lite? Men vad gör det för tiden går så fort när man har kul:)


2018-10-17 3D Asarum, så kul med 3d här! Det kändes bra, jag kände att passet var  tufft och kul. 3D är verkligen min träning. Men jag fattade noll, när han frågade mig om jag gjorde dubbla pass! Dubbla pass? jag körde med min vanliga svar – när jag inte har något svar! ibland! Kan man göra dubbla pass? Inget för mig i alla fall!


2018-10-18 Cirkelträning i Asarum, blev jobbigt, då jag prövade min viktväst:) Blev kul och svettigt! Jag kan klart använda min viktväst då och då, när jag vill ha det jobbigt:) Bra för stark rygg? men hur som helst jobbigt…..


2018-10-20 Tabata pass – blev kul! Ja kämpade med dåligt och neråt humör men blev bra efter träningen, då blev jag mitt gamla jag. Jag kan verkligen bekämpa bipolära nedåt sk*t med träning:) Det vänder efter ett svettigt pass där jag kunnat rensa ut dåliga tankar.


2018-10-21 P.T träning, blev rolig och min onda fot blev ännu bättre! Jag har skrivit upp övningarna med fötterna, om jag får mer ont i framtiden och kan göra dom varje gång jag tränar. Jag kallar dom “Amandas fotträning” Min fot känns mycket bättre, jag känner mig smidigare än vad jag någonsin gjort på dom sista 10? åren. Jag är stolt och lite mallig över mitt nya jag även om runt magen fettet är kvar, men 1 år till och jag ser normal ut i kroppen, hårt jobb lönar sig! Jag gillar när man känner sig starkare för varje pass man gjort, man mår bättre då i huvudet.


2018-10-23 Cirkelträning i Asarum, min känsla var att det gick halvbra, inte nöjd, men försökte kämpa på. Lokalen blir fort dålig av luft! Hallå, luftfilter? Men helt ok insats trots allt, programmet var lite likt förra gången, armhävningar, styrkelyft med mera.


2018-10-24 Indoor Walking.  Jag kände mig så på humör, så passet gick som en dans, allt kändes så lätt! Jag orkade hänga med i tempot och även hängde med bra i dom jobbiga delarna, så roligt passet var och vad nöjd jag var efteråt, kul och härligt att må bra och känna att jag gjorde bra ifrån mig.


Fotnot: Jag har märkt att min hy blivit snyggare och mer färg – Inte en vit som snö i huden som jag varit. Det kändes så härligt, att få känna att mina ben, ansikte med mera har bättre hud!!! Och 2018-10-24 var det 1 år i mitt nya liv i Karlshamn, jag trivs så bra här:) 


2018-10-25 Cirkelträning i Asarum, blev jobbigt:) Jag använde min viktväst så det blev tungt lite i plankan……Men kändes fint och orken var bra hela passet.


2018-10-26 Ledigt och bad i Tingsryd.


2018-10-27  Tabata pass, blev jobbigt och himla skoj, kändes bra och foten gjorde inte det minsta ont! Jag orkade bra och lyften höjde jag med 1kg på stången, det tar sig…..:)


Fotnot: När jag ställde mig på vågen i Karlshamn, så blev jag skitglad:) Jag vägde: 58, 1/5 kg!!!!! Äntligen börjar fettomagen och fettet försvinna, jag har  haft frustration över fettomagen, men kanske vänder nu?


2018-10-28 P.T pass,  sista passet för året, det har varit ett roligt år och jag har utvecklats på många plan, även till min förvåning som människa! vem trodde det? Inte jag! Jag har blivit starkare eftersom jag gått fram i träningen. Det sista passet var roligt med litet test, jag ser numera var jag springer….och det går fortare eftersom jag numera vet att flås går att besegra om man kämpar på, slamboll i väggen varvat med min favorit: snabbt fot arbete och boxning, jättekul, sedan blev det lite för mina fötter, som jag måste jobba hårt på nu utan p.t. Avslutade med maskinen från helvetet “trappmaskinen” men tycker ändå jag orkar bättre där även när jag flåsar, jag vet att jag kan ta mig förbi det och få mer av träningen. Gäller bara att få in det som berg i skallen.  Amanda har verkligen gjort skillnad i mitt liv:)


2018-10-30 Cirkelträning i Asarum, blev  jobbigt, jag använde min viktväst, per automatik så blir det jobbigare…… Men kul när man får jobba stenhårt i varje övning! Jobbigt med armhävningar med viktväst….Men det går nästan, lite till så fixar jag det:) Ett bra pass med massor av svett.


2018-10-31 3D i Asarum, blev jobbigt med viktväst:) men jag pallade hela passet, svetten rann på mig. Men roligt var det, jag gillar verkligen 3D:) Och man blir stark på köpet, det är bra nu när det finns pass i närheten av mig. Roligt när man trots viktvästen hänger med i tempot även om det kändes segt på slutet. Sista passet i en bra träningsmånad:)