2019-08-31 (Augusti) Runneby Loppet, roligt men varmt! Och man får springa i vacker miljö:) Och jag var först i mål i Min Klass – Runwalk! Trots värmen så sprang jag!

2019-09-02 Workx: BYA blev inställt, men vi fick Workx, inte jobbigt det minsta! Jag är inte så förtjust i workx, men får gå när det inte finns nått annat att tillgå!

2019-09-03 Crosstraining pass: Fick verkligen kämpa! En ny övning som gjorde ont, men så roligt! Bengan gör ett bra jobb med det dåliga resurser som finns till hands! Dåligt att Wellness är så snåla med utrustning till gymmet!

Fotnot: Har fortfarande ont i armen, men jag börjar kunna göra mer och mer. Jag har dock kämpigt just nu med hunger! MEN F*N att jag ger efter! aldrig! om jag ger efter då sitter jag i skiten igen och det tillåter jag inte. Träna och ignorera hungern. Men jag vet att snart får belöning med en smalare mage när magen insett hon ger mig inget mer än mat!!!

2019-09-04 Tabata:  Ett OK Pass, men kände mig mig lite “Inte på topp” men passet gick alldeles för fort när man kommit igång:)

2019-09-05: P.T Pass (Nr:2) med “Min JM”: Blev jobbigt, JM får ut sista droppen ork ur mig! Vi gjorde några övningar för mig hand och på kvällen gjorde ont som F*N:(  Men på morgon var handen bättre, så varje gång jag är på gymmet i fortsättningen ska göra dom så min hand blir bra. Passet käkade fläsk! Och vi avslutade med “helvetsmaskinen” fy vad jobbigt, men nog bra för kondisen. Jag kände mig nöjd när jag for hem efteråt med vad jag gjortt i svett på passet. JM Kommer att ta mig den sista biten mot hälsa och bra fysik)

Fotnot: Vart har alla tagit vägen? I våras fick man hänga på appen för att komma med på passen, nu är det typ: Halvfullt = Trist! några har nog stuckit till det nya tränings anläggningen för crossfit, men där är det svindyrt! Men om dom satsar lite på oss trogna kunder skulle dom nog få fler kunder. Inte bara kampanjer, det verkar bara ge fler i dom månaderna det är billigt! Men dom skall ju behållas med och bli kvar där är svårigheterna!!! Min uppfattning är dock stan är för liten för en anläggning till!! NU när trenden träning är lite på tillbakagång. Bara kolla in för några år sedan, massor av tränings magasin, nu försvinner dom en efter en, men runners world lär klara sig……..

2019-09-07 Väggabadet och Simning = All motion räknas:) Eller hur!

2019-09-08 Crosstraining Pass: Ett bra pass, men kändes inte så jobbigt:) Ett mellanläge i känsla, men fick ändå ut lite trötthet av passet.

2019-09-09 Beat your Ass Pass: Blev jobbigt….Men ju jobbigare desto mer nöjd känner man sig efteråt!Övningarna med balans, men jag har känslan att jag är starkare nu än förr. Beat your ass tillhör mina favoriter i Livet:)

Fotnot: Känns lite kymig att dom bästa Wellness studio slutar, måste ha problem på personalsidan! Jag saknar nyfikenheten och framåtandan som fanns på Sports gym i Åre:( Men man får ta det för vad det är!  I alla fall skulle man känna sig mer tillfreds om slapp köpa två medlems paket för att få den träning man önskar! Har shoppat nya tävlinsskor, vilken skillnad att få ut steget, det var dyrt, men kommer att göra löpningen bättre:)

2019-09-10: Crosstraining: Kände mig med på noterna! Kände mig peppad och det var roligt pass och varierat! Lite jobbigt med puls passet – Men det ska vara jobbigt! Kände mig nöjd efteråt!

2019-09-11 Tabata: Jobbigt, men inspirerande! Det gjorde ont när vi gjorde “Rulla med benen” övningen, jag tror alla hade ont! ……….Men vilka starka vader jag kommer att få:) Jag svettades som bara den på passet. Gillar verkligen när det är jobbigt……..

Fotnot: Kanske JM kunde vara lite tuffare när det gäller vikter? Jag har börjar fega ur lite:( Inte bra alls! Och det var svart rand av skit längs väggen…….Hallå! Städare! Dom behöver mig……..

2019-09-12 P.T Träning (NR: 3): Blev jobbigt…… men roligt:) Jag gillar när min P.T tar mig en bit till än jag trodde var möjligt! Vi tränade handen och magen fick så fläsket skrek efter: Fläskombudsmannen! Och jag känner mig stark och jag vågar se mig i spegeln utan att få skam känslor – En bättring i mitt självförtroende:)

2019-09-13 Bad och en tur till min polare:)

2019-09-14 Crosstraining: Fick bekänna färg! Det var jobbigare än vad det brukar vara! = Roligt!! Jag trivdes med övningarna, men den där man rullar bena på skivstången…….AJ! AJ! vad ont i baklåren och baksidan! Verkar vara något som inte är så starkt:)

2019-09-16 IKEA i Älmhult: Blev 4,9 km innan man köpt allt man ville ha…….:)

2019-09-17  Crosstraining: Blev både jobbigt och lite lättare:) Ett roligt pass som gav mersmak, Jag kände mig stark och motiverad.

Fotnot: Wellness studio: Varför får vi inte lite mer träningsprylar för grupp passen?  Våra ledare gör verkligen ett bra jobb med begränsade möjligheter. I  Asarum är det ett under att dom kan hitta på lite omväxling! Snåla J*klar! Om dom inte ger ledarna möjligheter att utveckla passen, då är risken att dom mister ännu fler ledare:(  Och medlemmar också, verkar redan ha försvunnet några som var trogna på passen förra året! 

Skvaller: Hört rykten om att Nordic Wellness vill etablera sig i Karlshamn, vore roligt med seriös konkurrens för Wellness studio:) Då måste dom skärpa sig ordentligt och inte som nu försumma medlemmarna! Vi är inga pengakor  – Vi vill ha valuta för varje krona vi betalar i avgift!  Många är missnöjda hör jag!

2019-09-18 Tabata: JM tänkte göra oss alla till Masai krigare! Vi hoppade och hoppade:) Ett blandad mix av jobbigt och lite mindre jobbigt. När vi hoppade vandrade min hjärna iväg och jag såg mig själv i ett rött outfit studsande upp och ner ui en masaiby – Första kvinnliga masai krigaren…..:)

2019-09-19 P.T träning (NR:4) på Vägga IP och ute gymmet: Det var roligt att träna ute, men kan inte påstå att de ute gym jag hittils har provat lämnat några bestående intryck! Men för omväxling är dom helt OK! Vi testade att löpa på banan, jag fixade 800 meter, men inte 1500. Min pågående förkylning? Jag borde fixa det, kanske till våren. På kvällen:: Krav Maga kurs:)

Dagen efter: AJ, F*N och fasen vilken träningsvärk! :( Det gjorde ont i benen så in i F*N. Har inte haft sådan träningsvärk sedan började med JM Som min P.T:( Där lyckades du……. JM! …………  Oj! Stackars mig…….

2019-09-22  Ryssberget trail tävling, 5 km:  Så roligt och härlig stämning:) Jag kände mig säkrare att skubba i terrängen än vid Blekinge river trail, jag vågar lita på mig själv! En tävling med mersmak:) Och jag gick dock i backarna, den sista var mördande! Men kul med lite utmaningar:)

2019-09-23 Beat your ass: Roligt! Blev lite svettigt mitt i programmet och jag fick påbackning – JM Tyckte jag hade för lätta vikter, bra! Man blir lite lat ibland och gör det lätt för sig.

2019-09-24  Doktorn – No training:(

2019-09-25 Tabata: Roligt, men lite jobbigt emellanåt!  När vi rullar skivstången med benen……. Ett varierat pass med mersmak:)

Notering: Min hand känns bättre, börjar kunna göra de vikter jag brukar göra – Känns skönt i huvudet!

2019-09-26 P.T Pass: (NR: 5) Ett pass med tonvikt på överkropp, roligt! Kände att handen var bättre, skönt när man kan ta i lite:) Och lite puls. Jag kände mig på rätt sida och jag vet att jag kan mer, ska bara hitta det i gömmorna i skallen….

2019-09-29 Olofström höstlopp: Gick bra, orkade springa allt utom den stora backen. Vilken förbättring mot förra året! Jag ser framemot en ännu bättre nästa år:) Jag kände mig stark i huvudet och när huvudet är med, då orkar man vad som helst!!! Det var dock regn och det blåste – Men en riktig löpare bangar inte skitväder…….