Alltid: Hundpromenad min. 2km/varje dag (har ökat mitt minsta) Värma upp inför pass då cyklar jag 30 minuter.

2018-09-01 Ronneby stadslopp, Så kul:) Man fick tugga asfalt runt Ronneby ån, det var så vackert och härlig stämning under hela loppet, wellness studio var där och värmde upp, OK! sett bättre uppvärmningar! Det var ett lopp jag gör om nästa år, jag kunde springa bitvis – vilket är en framgång och närmare dit jag vill komma.


2018-09-02 P.T pass, blev ett Extra kul pass, vi gjorde box -hålla igång fötterna som min p.t i Åre gjorde, 1 min. 30 sec. vila och om jag glömde att hålla igång fötterna – straff 15 sekunder! Vem vill ha straff? Man får svett och morot i samma övning, var kul att få veta att man är snabbare i fötterna och det kommer att göra susen i fortsättningen, ett pass som jag blev mer komfortabel med att jag kan!!! Gillar när det jobbigt, då vet man att man gjort lön för mödan:)


2018-09-03 Sista S.U.P för sommaren? på ån vid Hällaryd, c:a 2timmar = Underbart!


2018-09-04 Cirkelträning med JM i Asarum, blev ett roligt pass, kände mig lite stel efter gårdagen, men med det passet så är jag i gammal god form igen. Roligt för man kan själv göra det tufft som bara den:) Fotnot: Min jeans sitter lösare………..:)


2018-09-06  P.T träning i Karlshamn, blev ett trivsamt pass med ett målsnöre till i hamn!  Jag lyfte medicinboll med knäböj och under andra rundan började det göra ont i magen, det är huvudet som spökar för mig, men en liten vila sen skulle jag bara göra den tredje rundan!!! Och då gick magontet över – Ha! Där fick du! :)  Så glad när man kan bekämpa huvudsk*t med. Kände mig stolt över ett målsnöre till. Maskinen från helvetet gjorde jag 5 minuter i varierat tempo, verkligen jobbigt, men så kul när man kliver ner och tänker – Ha! maskin, jag fixade det!!!! Jag gillar att min P.T ökat kraven, och kämpa + straff funkar ju utmärkt på mig, hota med en till om jag slappar får mig att ta i mer.


2018-09-06 Cirkelträning i Asarum,  så kul:) När man kan hoppa upp på step up brädan som alla andra! Det var Bengt som var ledare, inte så ofta man haft honom, men han är bra och man får beröm, uppmuntrar ju att göra bra ifrån sig. Han hade ungefär samma program som när jag hade honom sist, när det nu var. Han gillar visst att hänga i gummiband:) En bra ledare, Wellness studio har verkligen bra ledare och tyckas ha många att ta till.
2018-09-07  Bad, gjorde bara 4 längder inomhus numera, la inte så stor vikt att träna, bara njuta och slöa lite i varma poolen och spabadet, man behöver inte vara seriös jämt heller!


2018-09-08 Tabata Pass, var kul och gott åt min hjärna, så mycket bättre när man känner att man hänger med och orkar ta i mer  passet, man känner sig inte så hopplöst urdålig:) OK, ingen som säger något, men känslan finns ju i en, men när man kan mer och orkar mer och hänger med i tempot – Då är det jättekul:)


Fotnot: efter passet var jag in på Kapp Ahl och köpte ett par nya jeans så kul, str.36:) Och köpte ett par nya träningsdojjor på Team Sportia, konstigt, men sant: Min tjocka fötter har krympt! Jag har inte haft problem med svällande fötter sedan månader? tillbaka, så skönt, att slippa det:) Bra jobbat av mig: Från str. 44 till str. 36:) Jag är så glad att man spricker:)


2018-09-09  P.T pass, ett pass i mitt tycke inriktat på starka armar, vilket inte är helt fel! Och armhävningarna blir allt lättare för varje gång, min P.T:s armhävningar är jobbiga! Så när jag har ett Tabata pass så känns dom armhävningarna som en dans:)  Man känner sig sig: HA! Vad kul:) när man får göra ett pass träning, att komma i form, det är kul och jag är glad efter ett pass, känner mig stark i huvudet:)


2018-09-10 3D pass i Karlshamn, var nytt program, spännande! Jag gjorde programmet med fotvikterna som extra krydda……:) Jag kände mig taggad och det  var kul.


Fotnot: Vad mina trosor blivit stora…..hänger på 3kvart numera…….


2018-09-12 Karlshamn Stadslopp, Det var synd att så få startade, det var ett jättekul lopp med bra stämning, jag sprang efter min “Skalman klocka” 5min, 2min- lugn promenad, 3min- Högt promenad tempo, vilket funkade bra, paret bakom mig hade roligt åt min “skalman klocka” som pep varje gång det var dags för nästa tempo…..


20180913  P.T pass, ett pass med medicinboll, jag börjar få till lite tempo, hon införde efter jag berättat om filmen jag såg på nätet, två tjejer spelade med atlas bollar,9+ kg och kastade över ett nät, min boll var bara 8 rep 10 kg, så jag har lite att jobba mot…..Men jag var verlkigen på hugget detta pass, jag var så glad över jag gjorde loppet igår och fick så mycket energi:) I reception var dom lite förvånade över jag tränade dagen efter:) Men jag är jag!


2019-09-16 Cirketräning i Asarum, blev väldans lätt…..Och inte jobbigt alls:) Kanske Basic? Är för lätt för mig? Men man vill gärna ta tillvara tillfällen med gruppträning i Asarum.


2018-09-17 3D blev ett bra pass och lite kul prat med:) Det var tungt för mig, då jag ville ha det jobbigt…..Inte så ovanligt för mig kanske….. Men när jag kom hem upptäckte jag en söm på favorit shorts som stack ut, så jag tänkte: Jag klipper bort den! Det blev ett STORT HÅL istället……..snyft! Man känner ju inte att gå till gymmet med ett stort hål i shortsen…….:(  På eftermiddagen var jag så nere, har känt mig nere nu några dagar, när jag fick negativa idiot tankar så packade jag ryggan med kaffe och en macka och tog en promenad med Lucas, blev enl. mobilen 4mil innan jag kom hem och somnade som en stock och Lucas med. Skönt när man kan vända på negativa tankar!!!


2018-09-18 Cirkelpass med Johan i Asarum, blev kul, när vi skulle göra “Ankpromenad” Då tog jag medicinbollen i famnen….blev lite jobbigare så:) JM = Lika med jobbigt:) Och kul!


2018-09-19 Indoor Walking pass, jag kände mig ohågad och inte någon vilja, men det gick över när jag började passet, var ett jobbigt pass, kanske för att jag hade influensa i kroppen? På kvällen efter en promenad med Lucas c:a 4km så brakade det loss – Inte kul och natten blev inte rolig.


2018-09-20 Förkyld och tycker synd om mig:( Ont i käken, men som tur är brukar det gå om fort för mig.


2018-09-23 P.T pass, blev jobbigt:) Lite tryck först innan start, gjorde ont, men kände mig ledigare efter det! medicinboll handboll är jobbigt….när när min P.T vill att bollen ska kastas så högt som det går. När jag gick ifrån gymmet kände jag mig härligt pigg = Ett bra pass! Lite flås är bra för hjärtat, jag vågar mer nu när jag tränar utan att falla ihop som en slagen klubbad oxe.


2018-09-24 3D, det var skönt att få träna ordentligt! på passet var det lite nya övningar, väldans kul att få pröva på nya saker, annars blir det nog lätt långrandigt!  Ett kyl pass med mycket svett, med andra ord jag gjorde bra ifrån mig och kände mig nöjd efter passet.


Fotnot: Efter förkylningen kände jag mig lite ringrostig och trött. Men det vände efter P.T passet, JAG hatar att vara förkyld!! Som tur är blir jag inte det så ofta:) Men borde dom inte kunna utrota det?

 
2018-09-25 Cirkelträning i Asarum, blev trevligt och jobbigt, hade ont min axel? Min data arm kan göra ont ibland, inte mycket att göra åt, det brukar gå över när jag tränat några gånger. Man börjar veta vilka ledare man föredrar numera på gymmet…… Men alla är bra, för dom korv ören dom får för sitt jobb – Snålt gym? Dom gör ju att det är roligt att träna:) När det är roligt då kan man pressa ur lite mer av svett…..


2018-09-26 Bad och slappa i Väggabadet:) Jag simmade 10 varv innan jag tappade räkningen……Men kul var det!


2018-09-27 Cirkelträning i Asarum, blev jobbigt:) Jag orkar mer nu, orkar ta i mer – Det känns så bra:) Och det är kul när man har gjort passet och känner, YES! Jag tog i så det knackade i armar och ben.


2018-09-29 Idrottens dag – Bara så ni vet:) Trist att inte fler föreningar visade upp vad dom hade! Provade i alla fall aikaido och åkte i mattan….Paddeltennis, kul, men man är beroende av kompisar för att spela, så spontan träning går inte, men kul att testa. Anna ville prova fotboll, det var kul, amerikansk fotboll, fy! Men, ingen Wellness studio, snyft:( Men i stort sett OK, men för barn en bra dag, men dom glömde oss vuxna! Vi behöver också röra på oss.  Alla kanske inte vill bli thai boxare……


2018-09-30 Månadens sista P.T pass, det blev det tuffaste passet hitills? Det var roligt när man kan tänja lite på flåset och orken, verkar som orken har ökat:) Jag var rejält trött efter “mardrömsmaskinen” men, kände mig stolt att jag inte gav upp och tryckte på vila, nåja, min p.t var i vägen för det…… jag kan mer än jag tror, gäller bara att få in det i pannbenet och jag vet ju sedan tidigare att jag har bra och snabb återhämtning, så jag borde få in: Jag kan mer!!! Orkar mer!!!