2017-12-05 P.T träningen i tidiga morgon, var jättekul, jag blev peppad när jag orkade lite mer och kunde öka lutningen på löpbandet. Vi kom överens om att öka promenaderna med Lucas – Det ser jag fram emot! Jag törs mer och mer lita på mig själv, att jag kan.

2017-12-07 Så ont i magen! men gick i alla fall 1 km med Lucas!

2017-12-08  Simning, så j*kla ont i magen! Men jag gjorde c:a 6 varv. Sen när jag kom hem, stöp jag i säng. Men det hjälper inte att tycka synd om sig själv, Lucas behöver ju sin promenad! Enl. min Träningsklocka: 2,1 km!!!

2017-12-09 Gymträning, gjorde 5 min. värmning på cross trainern, standard värmnings program. Sen körde jag vrida på min med medicin bollen, 7kg boll! Gick knäböj med vikt, hoppa upp – sträck ut!.  Sen to jag 10 minuter på löpbandet, 1 min springa – fart: 7,0, 1 minut gå – fart: 5,0. Kändes i flåset…..Men det var kul:) Dags för en promenad med Lucas.

2017-12-10 Härlig promenad med Vovven, 6,4 km enl. min GPS, nog ett rekord för mig!

2017-12-14 P.T träning, härligt. Jag fick svettas på Trapp maskinen först, det är verkligen jobbig, flåset kommer väldans fort….Igår gick träningen väldans bra, skönt det med:) Och lite övningar med gå på en sorts matta med siffror på, kul! Och sedan lite hopp. Vi gjorde 5 minuter springa på Löpbandet, vad glad jag blev!!! Så kul. Sakta men säkert framåt, min P.T är peppande när jag kämpar dom sista dropparna kämpaglöd.  Jag ser framemot nästa P.T träning. Hon lovade att vi skulle få upp mer flås, jag kommer ju inte långt om jag låter som en gammal dörr som inte öppnats på dom senaste 25 åren…. på löpbandet, lutning, 2,5 och Fart 6.0 om jag minns rätt.

2017-12-16 Lucas och jag gick 2,1 km.  Det gillade han:)

2017-12-18  P.T träning. Den satt gott i fläsklagret, det var förbannat jobbigt, men så otroligt roligt pass! Jag kämpade på, tänkte nu ska jag bara. Orkade dock inte så länge som förra gången i “plankan”, men fullständigt nöjd.
2017-12-19 2,1 km promenad med lite flås!

Fotnot: 2017-12-19: Att träna ger mig livsglädje, för varje gång jag år på gymmet, så mår jag lite bättre. Jag känner mig starkare för varje pass jag gör, jag orkar mer, känns som livet har mer att ge för mig. Jag vill springa, jag drömmer om att åter få lägga en springtur till att göra listan – varje vecka!

2017-12-21  Promenad tillsammans med grannen, jättekul:)

2017-12-22 Simning, nytt rekord: 12 rundor! Och gud! vad trött jag var när jag kom hem……..

2017-12-23  Promenad med Lucas ner till en sjö:) c:a 2km?

2017-12-24  Walking(!) i snabbt tempo med Lucas: 2,1km:)

2017-12-25  Sakta jogg med David (mitt barnbarn) runt Kalmar, sen var Kärringen väldans trött…..

2017-12-27  P.T  var verkligen kul, trots “mördar maskinen” Trappan, men det ger resultat! Jag vill verkligen klara av att göra mina minuter på den! Men det är en bit dit, F*N den som ger sig!!! Magen som ser ut som ett missfoster ska väck:)  Sista övningen var kul, jag glömde bort att jag var trött, skulle ju lägga bollen på rätt siffra…..Bra med egen P-T. Jag vill verkligen komma tillbaka och förlänga mitt liv.

2017-12-28 Simning! Så kul ,men jobbigt, att 8 varv kan vara så tröttande? Jag och min väninna fikade sedan ihop, så kul:)  E.M: Promenad med Lucas, c:a 1km.

2017-12-30.  Funderar lite innan jag åker iväg på gymmet. Jag kan mer det vet jag, men jag är så lat, men jag var förfärligt Lat före jag börja göra något åt det. Nästa år vill jag komma en bit till! Och jag vill ha bort magen – d.v.s fläsket som jag skämmas över. Jag vill aldrig mer bli fetto igen! Jag vill springa mig fri och jag får så mycket tillbaka av motion!!! klockan är: 7:25 dags att borsta gaddarna och dra till gymmet:)

Fotnot till ovan: IBLAND blir jag förvånad över mig själv! Ibland tycker jag: Att jag inte kommer nånvart! Men igår!! när jag var på gymmet, värmde upp lite, men behöver nog ett bättre värm-upp-program! det jag fick av tränaren i Åre börjar falla ur skallen på mig. Jag sprang på löpbandet, 6.0 i tempo, lutning, 3.0 och pratade med min springande granne om lastbilar, när jag tittade på klockan, så hade det gått: 20 minuter!! Och jag joggade hela tiden:) Hurra!!!!