Att jag många gånger är glömsk! det erkänner jag, eller som min mor sade: Du har ibland tankarna utanför ditt huvud! Kanske börjar jag bli till åldern kommen? Fast då borde det ha varit så sedan jag var ung…

Igår var det träning, jag tog väskan med mina tränings, bra att ha – måste ha prylar, gick till bilen och backade ut, men vid vägskälet så tittade jag bak i bilen, “Var F#%&N är väskan? Vände om bilen och körde hem och där stod den i egen majestät på uppfarten..…..

När jag var tonåring så var inte idrotten på skolan rolig, vi råkade ut för den sämsta gympa läraren nånsin, redskaps gymnastik, det är var tjejer ska göra! och så hörde vi pojkarna på andra sidan spela fotboll eller innebandy, då var det bra att vara glömsk….. Men han gick lura väldigt bra, det är en annan historia.

I det militära då glömde man ofta att springa, vilket man skulle på vårt regemente, men det var ingen bra strategi, för alla fick straff genom att springa runt flaggstången. Jag tror det var c:a 1 km. Så även jag glömde ibland, på regementet hade vi en regel: Det kostar 2kr om man orsakar en flagglopp, varje Lördag gick vi ut för pengarna:)

Vi är alla glömska, men ibland kan det vara bra, som till exempel, jag bör inte gå in på McDonalds, för fettlagret på min magen, men ibland när man åker förbi är det bortblåst och man svänger in…..

Hur glömsk är du?