Jag undrar hur all världen dom som bestämmer tänker! Höja pensionsåldern:( När vi alla? Vet att om några generationer så blir dom inte  gamla. Vi har en flera generationer som är feta och sitter på baken mest hela sitt liv.

I mitt Utopia så är det en annan värld. Det är Lag på alla medborgare måste motionera 1 timme om dagen.  Om man slöar till och inte har registrerat någon motion på sin in inoperarade i armen motions app. Då kommer motions polisen och knackar på dörren med en elak fanjunkare och man måste med elake fanjunkaren träna militär fitness i 8 timmar på raken, om man är ännu latare fler dagar….. Vem vill ha en sådan skrikandes i öronen?

På landets fängelser måste fångarna träna 12 timmar varje dag vare dom vill eller ej! Med en ännu elakare fanjunkare! Vem orkar då rymma? Om dom inte tränar så har dom ett skelett dom får bära som tvångs tränar dom…..

Om du är gäng medlem så måste du bära tränings skelettet varje dag och träna all din vakna tid, hur länge är dom gäng kriminell då?

Min värld är Utopisk…… men i alla fall! Jag skulle inte ha något emot det:) Hur skulle din motions värld se ut?

Jag skulle även se att friluftsdagar på skolorna utökas och det blev 30 minuter obligatorisk motion varje dag på skolorna. Och det blir viktigt betyg för att komma in på högre skolor:)

Jag mår i alla fall bra av att träna varje dag och gå ut med vovven och njuta av promenaden med Lucas, se hans lycka över något så enkelt som en promenad:)