Vi är så vana med facebook, att man inte tänker på det! och alla de andra vi har med oss i det dagliga livet, man börjar dagen med att kolla vad som hänt på facebook och Instagram. Förr? Då gick man huttrande ut till brevlådan och hämtade dagstidningen och med kaffekoppen i högsta hugg gick man igenom sida efter sida till det bästa sist, Hälge, dragos och vad nu hette alla. Sedan gick man sakta upp och gjorde frukost för att sedan ta en runda med hundarna.

Idag samtidigt som man surfar runt dricker sitt kaffe och skriver i bloggen – Ett måste för mig! Så tar jag en kopp till och läser några av mina favoritbloggar innan jag tar på mig kläderna. Sedan? En kopp till…………

Vad kommer efter facebook? Klart något kommer, jag minns bilddagboken och alla som passerat. Kanske något som skriver dagens inlägg när jag tänker? …….