Jag gillar inte förändringar, helst skulle allt gå sin gilla gång och allt är sig likt. Men så är inte verkligheten. Hela vår värld förändras vare sig vi vill eller inte! Kanske beror det på min sjukdom? Att jag har svårt för förändringar. Nu är det förändringar på Wellness studio.  Flera av de anställda slutar, så trist! Hur kan man sluta på ett jobb på Wellness studio? Om jag hade haft ett jobb höll jag nog i det hårt. Men verkligheten är inte så att allt är som förut.

Så vad ska det vara bra för? att sluta på mitt gym!…….

Jag har gjort stora förändringar i min vardag, flyttade från Jämtland till Blekinge, något jag inte ångrar, men jag hade rejält med ångest innan jag satt i bilen med bror på väg söderut och det är så härligt att jag gjorde något av mitt liv.

Så vad ska det vara bra för? Att tänka bakåt!

Världen blir elakare och mer ond, jag gillar det inte alls. Vart vi är på väg, med mer svält, terror och elände, men vad ska det vara bra för? Att bryr sig om något man inte kan påverka.