• Hur ser en vanlig dag ut för dig?

Kliver upp på morgonen, nånstans mellan 5.00 och 7.00 snåret, jag har ingen måste tid, utom då jag tävlar. Jag kokar Kaffe och går till datorn, surfar runt, nyheterna först, sen facebook och nån av mina favorit blloggar som jag gillar och läser mer eller mindre.

Näär jag skriivet dagens blogginlägg, då fortsätter jag till frukost, gröt för det mesta, ibland musli när jag är för lat. Samttidigt så fortsätter jag på näter, mer nyheter och så vidare, efter det så är det Dusch om jag behöver, har jag varit på gymmet, då har jag dusschat där, sen kommer vovvarnas högtid! Vår dagliga promenad, brukar för det mesta bli minst 2 kilometer, ibland 5 kilometer, har inget måste långt, men jag siktar på 5 km varje dag, går sisådär.

Sen brukar jag läggafam mat lådan, tar mina vitaminer, d.vs: Ett äpple och banan. Och lite protein pulver så jag håller mina muskler vid gott mod. Sen återvänder jag till bloggen. Eller vidare på internet. Vid två tiden brukar jag kolla in dumburken, brukar se: Flygplans krasch utredarna eller mordutredarna, innan det är dags för mindre runda med vovvarna.

Sen bär det av till Asarum Eller Karlshamn, beroende vilket pass jag bokat för dagen. Jag tränar på Wellness studio, har provat andra gym, men WS är bäst. Jag kör 5 pass i veckan, har fått många kompisar inom WS, trevligt och bra att träna, har även haft hjälp av P.T för att komma dit jag är idag. Ibland åker jag till Ronneby för omväxlingens skull.

Efter passet kommer jag hem för lite kvälls fika, oftast en risifrutti eller frukt och mitt obligatoriska protein pulver, för att få bort “fettomagen”, det börjar så sakta sjunkas, ska aldrig missköta min hälsasom jag gjort! Sen dags för en runda på näter innan jag slocknar med en hund vid fötterna och en vid huvudet, katten brukar vilja ligga på sin plats.

Det är normal vardag för mig.