Jag har vår känslor! Det är skönt att det går mot ljusare tider och det blir varmare ute, man känner sig på nytt född och man känner ny energi strömmar runt kroppen. Man känner att livet återvänder i varje fiber i ens slitna(?!) vinter kropp.  Igår eller i förrgår såg jag ett säkert vårtecken, en MC i trafiken.

Jag ser framemot en härlig sommar förhoppningsvis värme och massor av sol. En härlig spring sommar, ska bli roligt att se vad jag står numera med 1 år till träning. Jag borde springa bättre. Jag känner mig starkare, bara pannbenet vill samverka med mig i loppen. Dock har vintern varit bra då jag gjort några veteran friidrott tävlingar, så roligt. Det kommer jag att göra om nästa vinter, kanske några fler?

Med husvagnen blir sommaren roligare, med min MC kommer jag upptäcka mer och havet är närmare än någonsin för mig. Livet är inte bättre än vad man gör det till!!  Livet är bättre med ork och mina underbara vänner på gymmet. Med kondis orkar man mer varje  dag. Hej och Hå! Här kommer jag:) Sommaren är bara början!