Att vi alla är lika som korparna vill nog ingen erkänna! Men jag blir den första. Särskilt n u när sommaren är på antågande och man tar en tur med bilen, ser en skylt som det står “LOPPIS” på. Man tänker för sig själv: “Jag kan ju titta!, men NEJ! jag ska inte köpa något!” Och lika förbannat kommer man ut med något i famnen…..
Alla har en Korp i sig som är svag för det som glimrar och lockar. Som man sedan lägger in sitt redan överfulla hem med “bra att ha prylar” Som man sedan undrar: Vad i hela friden ska jag med den till?


Det är en sjukdom som drabbar både män och kvinnor, inga undantag! Inga åldrar förskonande från korp sjukan. Ett stadium av tillfredsställelse när jag varit på loppis eller en Auktion och köpt prylen jag inte visste fanns. Enligt senaste Sifo undersökningen så kan c:a 3 miljoner i Sverige vara drabbade av Korp sjukan, Sjukvården står sig slätt och har inte resurser att ta hand om alla fall, det är värst ju närmare semestern man kommer.


Har du en Korp boende inom dig? KRA-KRA….på Er Alla från gnällkärringen:)