Igår när jag gick och la mig började jag tänka på alla pop och rock stjärnor som inte fick vara med så länge och spela och sjunga. Det är vanligt som det verkar i pop världen att man inte blir gammal och skrynklig. Inget vidare att vara i den branschen! Jag undrar vad Michael Jackson kunnat göra mer om han fått leva?
Vad hade Jimi Hendrix kunna uträtta? Hur skulle rock musiken varit om Elvis fått vara med? OM Janis Joplin fått sjunga några blues låtar till. Men om kan ju inte få dem tillbaka.  Hur kunde freden ha varit om John Lennon fått sjunga några sånger till om fred.


Många varför och inga svar! Men tänk om Elvis gjorde en CD nu, 2019, hur skulle den ha låtit? Och om topplistorna tagit sig till albumet av en åldrande Elvis.
En tuff värld att vara pop idol, så många som dött för tidigt, p.g.a droger och alkohol, Bon Scott, hur hade AC/DC varit idag om han fått leva? Kanske hade han varit solo artist? Hade han blivit rik som han önskade?
Hade Lapp Lisa sjungit “Barnatro” om hon fått leva, nu dog hon en naturlig död, men min mor älskade henne och hennes Låtar gick varma och min far som älskade Arthur Eriksson, om dom fått vara med, hur skulle deras låtar låta idag?
Många frågor, men inga svar! men ändå…….