Varje morgon

Varje morgon börjar när jag öppnar ögonen och ser en hund som öppnar ett öga och tittar på mig, redan? Jag som har det så varmt och gott. Jag sträcker på mig och tänker: Tack! Gode Gud, för att jag får leva denna dag med:) Jag känner tacksamheten i mitt bröst. Vad kan denna dag erbjuda tänker jag? Och jag reser mig upp och går och tar morgonrocken och ställer mig vid kaffemaskinen för de dyrbara dropparna.

Medans dropparna fyller min kopp kommer en kelsjuk katt fram, sovit ok, säger han, nu vill jag ut! Och går till kattluckan och jag tänker: Ha en bra katt dag.

Varje morgon är för mig tacksamhetens stund, det har varit nära många gånger att jag slutat som Avicii, ett exempel på pengar ger inte inte lycka om livet är skit. En klagar på att dom döpt om globen arena, men syftet är för mig gott, många går och mår dåligt. För många liv går till spillo!

Ta vara på varje minut av livet:) Det gör jag:)

Previous Post
Next Post
Nu bloggar hon