VART TOG TIDEN VÄGEN?

Ibland undrar jag, vart tog tiden vägen? Vad gjorde vi med tiden? Jag vet i alla fal vad jag gjort de sista 3 åren. Men jag kommer ihåg det goda i livet, vem vill veta det onda? Det som värkte i hjärtat?

Livet är vad vi gör det till, men det är inte så enkelt alla gånger! Vad kommer tiden att säga om denna tid med virus som vill göra livet surt för oss, vi har fått våra goda liv gå i spillror, ge oss hopp! om ett slut.

Vart tog åren vägen? Jag stannar upp i dag och tänker efter lite, vad var bra och vad var dåligt, bra var min flytt och mitt nya liv i staden vid havet. Kunde jag göra annorlunda? Mitt svar, NEJ! Jag ångrar inget, livet blev bra här i Blekinge, men att ta ansvar för att leva livet fullt ut är lättare sagt än gjort, för mig blev det bra!

Vart tog tiden vägen? Här är jag 60 år gammal, men jag känner mig som en tonåring med mycket kvar att upptäcka i livet.

Previous Post
Next Post
Nu bloggar hon