Många vänner jag haft har gått bort för tidigt av den enklaanledning: För tjock! och lika med noll motion, nu när jag fick veta att “tjärnis” gått bort blev det ännu en bekräftelse att jag gör rätt! Att jag går ner i vikt och tränar på mitt gym, där trivs jag, personalen är trevliga och vänliga, har alltid tid för några vänliga ord till mig, känns skönt i hjärtat, wellness gym – mitt andra hem. Jag ska med min P.T komma till målet, den jag ser framför mig. Han är hård och tar mig en bit varje gång som jag inte trodde var möjligt, det har hänt mycket sedan jag flyttade till Karlshamn, bara positivt för mig, att må bra och leva livet fullt ut, vad mer kan man begära?

Mitt gym är bra! Jag kan inte klaga, dom har haft öppet trots allt elände som är i världen just nu, det uppskattar jag. Innan jag flyttade ner, var jag på väg åt helvete rent ut sagt. Ingen kan ändra på att jag fick det bra här. Och målet för min träning är inom räckhåll för mig, sen ska jag behålla det…

Vikten påverkar mycket, jag går numera med huvudet uppåt när jag går på gatan, jag tycker jag är en snygg dam för min ålder, sen vad andra tycker? Bryr jag inte om. Det handlar om mig och att jag mår bra, jag hoppas min bror kunde börja träna och leva ett bra liv, med det är att hoppas för mycket? Min son är hängiven styrketräning, klart det påverkar mig och mitt mående, min barnbarn gillar sport, utom en…. Nåja med bra.

Bild stulen nånstans på webben.