Det började med Att det skulle rivas köket, och plockas ihop och då mitt upp i allt skulle jag iväg och träna mitt pass på Wellness studio Asarum, Jag hade lagt fram tränings kläderna. När jag kom till gymmet och öppnade bagen – Tomt! Nu var goda råd dyra, jag fick lov att ta vad man haver, så jag tränade i jeansen och T tröjan, blev varmt i alla fall…….
Efter passet tog jag min bag och åkte hem i mina inne gympaskor, kvar stod mina skor…….Tur man inte renoverar köket mer än gång:) Men dom stod kvar på Tisdagen, då det var Beat your ass.


Igår åkte jag till Halmstad, tog stora vägen dit, så vackert! Och rapsen stod gula på ängarna och när jag kom närmare Halmstad vid havet såg jag flera kite surfare, jag stannade till och tittade några minuter, ett roligt lopp, Vårruset, nog inte många som åker bil 2 1/5 timme för ett lopp:) Vilket stämning. På vägen tillbaka tog väg 15 och fick se en annan sida av vårt vackra land.  Ett minne för livet.  Halmstad är vacker stad, NEJ! Jag var inte och fikade hos Per Gessle……