Ibland undrar jag vad dom håller på med! Att det blir endast ett pass per dag i Asarum det kan jag ta, men inget ute pass! Rent ut sagt: Dom bore veta skäms! Det känns som om dom monterar ner Asarum!

För mig tar det 30 minuter att åka med bilen in till stan, och numera finns det ingen gratis parkering, man måste betala alla dagar! Utom Söndagar, jag kan ju inte be mitt barnbarn att ta sin bil och åka en timme eller två så jag kan träna. Var ska jag parkera? alla är har inte vunnit på Lotto.

För några år sedan var det fullt ös i Asarum och det var så man nästan inte fick plats på gymmet, numera ekar det tomt. Många som gick då har försvunnit, träffade en igår, Han sade: Det är bättre på Iron works, där finns det saker att träna me, på Asarum är det tomt och alla saker är borta! Vart tog alla grejjer vägen, typ: bollar, med mera?

Jag nästan funderar på att sluta, jag har även kort Medley dom har bra utbud med uteträning, så för mig kan jag styra nosen åt andra hållet! Och det går att parkera………….. och jag simma en stund efteråt……….. Slå det ni!

Men jag trivs på wellness, men blir det bättre? Sen är det ingen som fyller på läsken heller………… Jag saknar min favorit dryck! Ny chef tack!