Jag har några funderingar om Wellness studio – Asarum. Vart har alla tagit vägen? Det var många som gick bara på crosstraining, dom är borta! Fanns det inget annat som dög? Jag saknar cross training passen! Dags att kanske dra igång det igen? Innan det blir mer tomt!

Det är bra att WS tagit coronan på allvar, men kanske det behövs fler grupper av samma sak, då alla inte får plats, inte blir det bättre med kortare anmälningstid.

Att dom tar bort gamla boknings appen är SKIT! När det inte går lägga in två eller fler klubbar som man är på! Dåligt! Jag som exempel är på både Riggen och Asarum och med jämna mellanrum i Växjö. Med nya appen måste jag gå tillbaka och byta klubb varje dag = Jobbigt! Jag gillar den gamla appen man har kryssat i dom klubbar man gillar och när jag i Växjö, kryssa i och utbudet kommer upp.

Och nya appen har ute spårning av uteaktivitet, OK, funkar 2 av 3 gånger! Så det är bra att man har en till……

Och varför kan man inte få: P:T timme med på moves? Och Biocircuit?