Jag är verkligen nöjd med bemötandet av personal hos Wellness studio, dom är så trevliga och hjälpsamma. Man får verkligen valuta för pengarna! och “min P:T är hård och tar ut det jag inte visste fanns i min träning.
Men det är några saker jag inte får ihop!

När det var personal 3 dagar på Asarum var det mer folk! Och dom gör sönder gör ingen glad, när kommer kameran i det rummet.
Och vart har alla tränings redskap som fanns där förr tagit vägen, det fanns rockringar och andra saker och tränings säcken som gick sönder vart tog den vägen? Inte ersatt i alla fall:(

Jag tycker att när det sitter några ungdomar i rummet som dom har sönder med jämna mellanrum på golvet, då törs man inte vara där! Ta bort dörrF*N! så kanske vi andra törs gå in med. Det stängs sen har dom privat rum eller vad man nu gör med dörren stängd, trist.

Riggen är modern och nya Bio Curcuit är trevligt, att kunna ett eget svett drypande pass är mums. Men även där tycks redskap försvinna och inte komma tillbaka, kanske vissa redskap kunde lånas av personalen? Jag saknar slam bollarna och medicinbollarna!
Och det fanns flera långa gummiband, nu finns det bara ett kvar som är för hårt för mig. Små gummiband borde kunna lånas ut av personalen då det finns för många klåfingriga som älskar gummiband!

Appen med moves är Ok, men promenader tycks inte alltid läggas till, det sker god tyckligt. Varför kan nite en runda Bio circut räknas?
Trist! Mycket kan bli bättre där, varför kan man inte lägga till vikt, fett och sådant man vill hålla reda på?

Jag är nu inne på mitt 4:de år och jag fortsätter på gymmet jag gillar:)

Och by the way! Ryggsäcken (Stora svarta bagen) är urbota dålig jag köpte, den har gått sönder i sömmarna längst ner…….